allting börjar om

Tja, var ett tag sen.

Igår hängde jag på ett awesome ställe kallat The Club. Där dansade jag natten lång och hade skitkul, bara en liten grej som saknades annars var det en perfekt kväll!

Har hängt runt i min sparkdräkt och käkat massa onyttigheter hela dagen. En riktig bakis-dag. Utan bakis delen då.

Såhär snygg var jag igår. För alla som ville veta alltså. Och ja, bra iPhonebilder jag vet...



om sanningen ska fram så vill jag ligga med dig

weheartit.com ♥


blö

image description

Såhär blä tycker jag att det är när jag tänker på att jag är sjuk och ska ut på The Club imorgon. Ni känner min sorg va?


egentligen är det ju så

Jaha, var och skrev det där provet och jävlar om jag inte får bra betyg! Nu ska jag jobba lite med svenska B, engelska B och Må Bra A. Lite inlämmningar som ska in och hade ingen Må Bra imorgon därför har vi lite självständigt arbete.

Som jag skrev förut idag så är jag sjuk och ska förmodligen inte på skolan imorgon därför kommer min älskade vän Sandra hit imorgon för att hämta mina uppgifter (min lärare vill inte ha någonting skickat via mail då hon är störd i huvudet) så en eloge till Sander för det!

Ska starta upp med plugget nu innan jag blir för trött för att tänka. 

Haha, söt Sandra.



allting kommer bli bra tillslut

Jaha, vaknade imorse med svullen hals och snuva, syrran har nog smittat mig. Trots detta ska jag pallra mig till skolan för att göra det där samhällsprovet. När jag nu har pluggat och tränat så hårt tänker jag INTE låta det här stoppa mig. Och imorgon måste lite uppgifter vi har i engelskan vara inlämnad och min lärare vill inte att man skickar mail så det betyder att jag måste dit imorgon igen. Skönt...

Inviger min nya tröja med favoritstrumporna och shorts. Shortsen syns inte på bilden men jag lovar att dom är där under. Jag gillar att det alltid är stökigt på golvet när jag tar kort och upptäcker det först när jag laddat upp bilden och inte orkar ändra. Men om jag hade städat hade ju ni fått fel intryck av mig.



lite små tankar på kvällskvisten

Internetshoppningen tog överhanden och nu ligger samhällsböckerna framför mig i sängen. Oöpnnade. Jag känner mig inte alls sugen på det där provet imorgon men grejen är att det måste göras. Har dessutom bad imorgon.

Vet ni hur irriterande det är när man har lektion efter badet? Om man inte hade haft det hade man kunnat skippa att fixa håret och sminket för man kunde ha åkt direkt hem och duscha. Mycket smartare tycker jag.

Inatt sover jag utan sovkompis till skillnad från igår. Kan säga redan nu att efter den här natten kommer jag föredra den första natten. Komplicerat? En aning. Ville bara få fram att jag gillar min sovkompis.

På den här bilden var det mycket roligare att bada n vad det kommer vara imorgon



mörkblå

Tröjan jag fick av mamma idag. Den andra bilden är mer för att vissa den rätta färgen och skinnfickorna. Tänkte skriva ett snuskigt ord där men jag låter nog bli...


ni vet sån här blogg va?

Här har ni lite halvtaskiga bilder på vad jag har struttat runt i de två senaste dagarna. Har varit en sväng till Sundsvall därav uppdateringen. I Sundsvall åt jag gott och hade väldigt trevligt sällskap. Sov en sväng innan det bar iväg till Birsta för att lyssna på centrumchefen innan lite shopping och mat. Blev en tröja som jag kan visa sen. (Tack käre mor för allt!)

Nu blir det dans innan jag läser på till demokratiprovet imorgon. Hörs hej!


dig gillar jag



Hoppar i säng med ett leende idag, ungefär som det som gömmer sig bakom pappret. Imorgon blir det Sundsvall efter skolan för att invänta morgondagen då vi i klassen ska på Birsta en sväng. Där ska vi ha massa kul och mamma ska bjuda på himla god mat två dagar i rad. Det kallar jag vardagslyx om något.

strumpor och sådant

Känner på mig att det här kommer ha någonting med mina kläder att göra imorgon.


kort i rocken

Gled runt såhär idag. VÄNNER på TV:n i bakgrunden ifall ni undrar. Ska skriva en 1700-tals berättelse innan jag ska packa och duscha. Vi hörs när vi hörs.


hey ya


visst skiter jag i dig men inte i mig


du och jag, världens vackraste par

Jaha, söndag igen då. Tagit igen lite TV-tid genom att kolla på reprisen av Desperate Housewives eftersom jag missade det i tisdags. Har även tryckt i mig ännu mer marängsviss och duschen som jag skulle ta igår fick bli idag istället. 

Måste börja tvätta och packa inför avfärd mot Östersund ikväll också. Hinner knappt komma hem innan man måste fara igen. Men snart är det lov så får tänka framåt!


soffpotatis

Ursäkta den låga uppdateringen men idag har varit en riktigt slö dag. Fick inte så mycket sömn i natt så jag sov till elva och efter det har jag bara degat hela dagen.

Nu ska jag hoppa in i duschen som jag borde ha gjort helst i förrgår och vänta på att familjen ska komma hem så vi kan äta marängsviss!

Jag vet att jag äger i PS.



wordfeud

Jaha, då bär det snart iväg på Turingen igen. Härligt! Hoppas på donken mat och bra täckning på vägen så att man kan spela Wordfeud. Bästa spelet ju! Adda mig: nellienystrom så kör vi ett parti!

Helgen kommer spenderas med familjen och möjligtvis ska jag vara barnvakt också men det är inte helt säkert än. Hoppas på det så att jag får träffa mina små brorsbarn!





grattis på födelsedagen hjärtat!


rage

Jag jobbade med den här bilden VÄLDIGT länge så fan ta er om ni inte uppskattar den!


Vi bowlar!

Jag vinner, bara så att ni vet.


söta



Bästa vänner. ♥


jag kommer sakna dig

Sitter nu nyduschad på sängen och funderar på vad jag ska ha på mig imorgon. Ska ju upp tidigt imorgon och då är det bäst att välja ut kläder i förtid för om jag har tur kanske jag hinner äta frukost!

Var ute och sprang med Sophie för en stund sen och fan vad skönt det känns efteråt. Till er som ligger där i soffan och funderar på om ni ska skita i det eller inte så kan jag säga att det är så jävla värt det efteråt! Ni ska inte tro att jag är värsta duktig på att träna för det är jag inte. Jag är en av dom som ligger på soffan och gruvar mig.

Nä, nu ska jag blåsa håret så att det hinner torka innan läggdags. Tjing!

Fina, fina mormor. Jag älskar dig och jag hoppas du har det bra nu. Vart du än är... ♥

jag ska, jag ska

Alltså, jag ska blogga. Typ imorgon.

om jag var en frukt så skulle jag vara en clementin

Fullspäckad dag idag kan man säga. Först skola till ungefär tre sen hem och sova lite. Efter det kom Jonathan och hälsade på en sväng och när han skulle åka åkte jag med upp till Körfältet för en filmkväll med Emil. Låter som en jävligt bra dag i mina öron. 

Nu ska jag ta mig en sista titt på engelska glosorna inför imorgons förhör innan jag kryper i säng för att vakna upp till en fredag. Underbara fredag. Godnatt mina små nussekakor!

Ni är välkomna

Efter idag så har jag fått en huge crush på Alex Schulman. Vi ska nog gifta oss. Ni alla är bjudna!


400 sms

Kul att Gry Forsell kommer att få 400 sms från massa random people tack vare Alex Schulman!


jobb imorgon

Även fast jag hade jättelång sovmorgon idag kunde jag inte ta mig upp ur sängen i god tid utan fick stressa lite på morgonen. MEN, jag hann ändå komma fram före Carro till vår "mötesplats" där vi träffas fem minuter innan vi börjar skolan varje morgon. Första gången jag kommit dit först.

Idag blir en riktig slappdag på skolan. Vi ska förbereda lite inför UNG Handels dag där de flesta av oss ska jobba imorgon. Det ska vara massa föreläsningar här och det kommer folk från massa olika ställen. Mitt jobb är att dela ut frukost till dem som kommer från Sundsvall. Helt okej jobb då jag bara behöver jobba en timme.

En av föreläsarna är Alex Schulman förresten. Hur coolt är inte det?!


pause

Här har ni lite bilder från PAUSE.

Jag tog en Digestive-brownie.

Med en kiwi och melon smoothie (den högra på bilden)

Även om den här bilden gör håret sjukt stor orättvisa så är det den första bilden på håret.

Med de här bilderna säger jag godnatt för kvällen för imorgon är det skola små barn och dit måste man gå om man vill lära sig saker. Andra nödvändiga och andra mindre nödvändiga. Men viktigt är det! Så håll inte på med droger eller skolka för det är allt bra onödigt. Sov så gott mina små änglar. Godnatt!



på utsidan

Hej folket!

Kollar på Outsiders just nu och passar på att blogga i reklamen. Det finns ju diverse människor alltså. Kul att titta på i vilket fall. Efter det blir det Desperate Housewives för hela slanten. Allra sista säsongen nu FFS!

dålig uppdatering

Anledningen till min låga uppdatering är för att jag inte fått iväg någonting med blogg.se-appen och har inte haft tillgång till en dator heller. Inlägget jag publicerade nyss har jag försökt med HELA dagen.

Just nu är Ninna och Hugo här. Pappa har sprungit iväg på föräldramöte och dom stannade här med mig och Sophie så nu ska vi iväg och fika på Pause. Kyssen!

Lilla familjen.


färgningen igår

I brist på annat att skriva kan ni få två bilder från igår under färgningen. Resultatet kanske ni får se ikväll eller möjligen imorgon.


mycket kärlek i denna värld

Hemma från Sanna nu där jag haft oerhört trevligt med hårfärgning, glassätning och lite, ytterst lite, plugg. Hon är söt hon min vän Sanna.

Ska snart hoppa i säng med ett PLL (Pretty Little Liars) avsnitt. Är så jävla spännande nu så jag lär ju inte sluta kolla efter ett program. Men imorgon är det faktiskt skola och sen ska jag hem och laga mat till min kära familj som ska komma på besök så ett avsnitt får räcka. 

Godnatt och sov så himla gott så hörs vi!

Haha, sjuk gammal bild på mig funnen på Sannas dator



bildbomb på ett sätt, inte på ett annat

Jag bjuder på lite bilder från min gode vän Sannas dator från 2009/2010.

 

Söta små flickor.



middagsbesök

Sitter hos min kompis Sanna just nu och ska till och käka middag. Kotletter med stips och bea. Gott!



Visst är hon söt?



det är bara du som ler

Redovisning på Samhälle idag. Oförberedd och utan papper sitter jag här och gruvar mig. I väntan på att jag ska få en snilleblixt skickar jag turen vidare med en lame ursäkt om att jag inte har tid just nu. Älskade skoltid.

Visst ser jag smart ut?


what a fine beautiful day

God förmiddag folket!

Började dagen med Projekt och Företagande. Svårt att behålla koncentrationen med den här läraren. Trust me, ni skulle inte vilja henne. Aldrig. Inte i någon kurs alls.

Skolfoto idag och jag funderar på att få en mystisk sjukdom lagom till klockan elva. Eller akut hunger så att jag måste gå och äta istället för att fotas.

Avslutar inlägget med att önska er en bra dag och en liten hälsning från min söta vän Caroline.

hejhej // carro

tagga nurå!

Nu drar jag snart mot stora staden så vi taggar inför en lång bilresa med bra musik och korvstopp i Brunflo, eller möjligen McDonalds.



lite blandat om allt och ingenting

Lägesedan jag bloggade från datorn nu känner jag men ända sedan blogg.se-appen kom ut så har jag använt mig av den för att det är så jävla mycket smidigare.

Ikväll åker jag tillbaka till stan också. Låter det sjunka in sakta för att slippa ångestattacker. Trivs ju inte sådär jättebra i stan men jag överlever. Någon gång måste man ju lämna boet...

Har ändrat lite i designen som ni kanske ser men är långt ifrån klar. Orkade bara inte fortsätta just nu.

i en annan värld kanske

Med risk för att låta lite tjatig så ska jag snart ut och springa igen. Fastän jag knappt kan sitta ner allra minst gå med all träningsvärk så ska jag ändå ge det ett försök. Drar med mig Hugo och hundarna också som sällskap.

Kvällen igår var skitkul! Jag, pappa, Ninna, Hugo och Emil hade det trevligt med gosaker och sällskapsspel. En svängom i vardagsrummet gjorde kvällen perfekt även om radion inte ville samarbeta. Det måste vi göra om!

Men vi hörs lite senare!


RSS 2.0