SLEEP TIGHT

Nä, nu är det dags att gå och lägga sig så man orkar upp imorgon! Kommer kännas tomt att sova själv men det är ju bara tre dagar tills jag frå träffa sötnosen igen.

Nä, godnatt med er!

HAIR

Ja, det blir ju som lite dålig uppdatering när jag är med pojkvännen men det handlar om att prioritera här i livet...

Har fått hem mitt löshår nu och nu väntar jag bara på vaxet och sen vänta ytterligare lite på att dagen för min frisörtid kommer och då blir det till att bli snygg. Hehe... 

Är hemma nu och kolalr på TV med pappa så ska fortsätta med det. Puss!

THE BIG BANG THEORY

Hejsan!

Ligger i Jonnies säng och kollar på The Big Bang Theory just nu. Är sjukt slö idag men ska snart ta en dusch och förhoppningsvis bli lite piggare. Sjukt taggad inför ikväll då det är öpnning på ön. Jag och Mimmie ska äga sönder som vanligt och ha sjukt kul!

Nu ska jag duscha, puss!

OFF TO MY BABY SOON

Hejsan!

Ska snart börja göra mig klar och gå ner till bussen som går 12.20. Ska åka buss i tre timmar idag för att sltligen nå mitt mål. Sveg. Skönt att det äntligen är helg!

Så, vad gör ni denna fredag?

SO UNFAIR

Sitter och kollar på en film nu som heter 21, den handlar om att räkna kort i Black Jack. Ganska intressant faktiskt! För er som är intresserade så går den på sexan just nu. 

Längtar tills imorgon då jag får åka till älsklingen, saknar honom... Är SJUKT avundsjuk på andra som kan vara med varandra varje dag om dom vill. Orättvist.

ANYONE?

Idag på skolan var det mentorsdag. Vi var på Jamtli och lekte lite lekar. Jättetrevlig dag faktiskt! När vi fick sluta vid ett så gick jag, Carro och Rebecka runt och kollade på alla djuren och lekte lite.

Sitter i lägenheten nu och har skittråkigt. Någon som har lust att hitta på något? Ingen? Nähä...

LONG NIGHT SLEEP

Ja, nu är det dags att gå och lägga sig tycker jag. Får sova ut riktigt länge imorgon faktiskt. Ända till tio kan jag sova om jag vill!

Men ni får sova sött och godnatt så hörs vi imorgon!

I LOVE IT

Kom nyss ut ur badet, hade ansiktsmask och hela köret. Skönt som fan!

Imorgon är det mentorsdag med klassen så vi ska till Jamtli för att hitta på något skoj tillsammans. Hoppas på en bra dag utan regn!



THE TWILIGHT SAGA - THE OFFICIAL GUIDE

Nu ska jag ta mig ett uppfriskande bad och läsa en bok. Är så skönt att bara ligga och ta det lugnt med en bra bok i handen.

Boken som jag läser just nu heter Twilightsagan - Den officiella illustrerade guiden. Om det är någon där ute som gillar Twilight så är denna bok ett måste. Den berättar alla bakgrundshistorier till alla karaktärer, samt jättemycket fakta om allt som har med boken att göra. Riktigt läsvärd bok enligt mig!

Såhär ser t ex två av Bellas bilder ut! Den vänstra är Bella som vampyr och den högra är Bellas bröllopsklänning!



MILEY CYRUS

Jag verkligen ÄLSKAR den här bilden!




HATE IT

Hejsan!

Kom hem från skolan för ett tag sedan. Så jävla typiskt att det ska börja spöregna när jag är på väg hem...

Idag kommer brorsan hit och sover hos mig. Skönt att slippa sova själv i natt. La mig framför TV:n i natt för jag ville höra TV:n i bakgrunden. Fick inte så mycket sömn dock...

NU ska jag börja med maten. Puss!

SLEEPIN' ALONE

Nä, usch vad klockan var mycket. Måste gå och lägga mig nu så jag orkar upp i tid. Skönt iallafall att jag har sovmorgon imorgon till fem i tio. Är lite ledsen för jag måste sova själv i natt. Hatar att behöva sova själv...

Godnatt sötnosar så hörs vi imorgon!

TIRED

Ojj, tiden bara flög iväg! Somnade ett tag så det har väl med saken att göra också...

Fan vad seg jag har varit idag alltså, helt sjukt. Jag menar jag somnade ju ganska tidigt i natt så jag förstår inte var all trötthet kommer ifrån?

HELLO BABY

Hejsan!

Kom hem från skolan för en stund sen och känns konstigt att klockan är så lite när jag egentligen skulle ha slutat kvart över fyra. Skönt är det iallafall!

Tänkte bara ta det lugnt här i lägenheten idag då jag är lite trött från körfältsgrillen igår. Men roligt var det! Träffade gamla klasskompisar och lite andra folk som man känner. 

Roligt!

BABY

Hejsan!

Jag och älsklingen klev nyss upp och ska nu gör frukost. Pannkaksstuvning får det bli. Så jävla gott!

Blev ingen uppdatering igår för jag och Jonnie har inte träffats på tre veckor så jag villa ta vara på tiden eftersom han ska åka idag.

Aja, nu är jag hungrig!

DESIGN

För att uppväga min dåliga uppdatering idag får ni en ny design att skåda på min blogg!

Tryck F5 om ni inte ser.

UNHEALTHY

Hejsan!

Sitter hemma hos Sara nu och pratar gamla minnen. Alltid lika underhållande! 

Ska dra hem om ett tag och då blir det mys med familjen. Hoppas på en massa godis och dricka. Haha.

NO PLEASING YOU

SV: Det går aldrig att behaga dig Sandro!!

GOODNIGHT

Sorry för de korta inläggen men här kommer ett till. Jag går och knyter mig nu.

BRUTHER

Drar till brorsan nu!

GLASSES

Hejhej!

Kom hem från skolan nyss och väntar nu på att pappa och Emelie ska komma till stan. Ska hälsa på brorsbarnen en sväng och ät gott. 

I brist på mer att skriva svarar jag på Sandros kommentar.


SV: Sandro jag vet att du tycker jag är übersnygg i glasögon. ;).

LANGUAGE

Hejsan!

Sitter på skolan nu och jobbar med manligt och kvinnligt språk på svenska timmen. Senare idag har vi föredrag och sen får vi sluta. Hoppas det blir lite tidigare idag för jag orkar verkligen inte med en heldag idag.

Nä, nu måste jag jobba. Redovisning imorgon...

GOING TO SLEEP

Nu tänker jag fan inte läsa något mer om lagar. Det får gå som det går imorgon för nu orkar jag inte det här mer. Ska tvätt håret och sen ska jag lägga mig och sova. 

Imorgon har jag halvdag sen på eftermiddagen hade vi föreläsning så med lite tur får vi sluta tidigare. Helt sjukt att det redan är torsdag imorgon, känns som det var igår jag kom hem från London. Sick...

Hårt arbetande kvinna...



HOMEWORK

Hejsan!

De senaste två timmarna har spenderats genom att torka golv här i lägenheten och pluggat till det stora provet jag har imorgon. Har fortfarande så mycket som jag ska ta in i skallen och komma ihåg imorgon. Hur ska det här gå?

Aja, måste fortsätta nu...

FUCKING

Tänkte ta tillfället i akt och svara på några läsarfrågor. 


SV: Det linnet har jag köpt på H&M för 149 kr. :).


SV: Jo, du förstår att den killen håller just på att låtsasknulla Beyonce i röven...



HAPPY FACE

Ungefär så här glad är jag nu när jag vet att Sandra står i köket och steker pannkaka till mig, MUMS!


TEN DAYS TO GO!

Hej!

Sitter i datasalen nu och jobbar med lite uppgifter så jag slipper göra dom på måndag då jag har hemarbete. Lärarna har studiedag så vi slipper gå till skolan då. Sen på torsdag den veckan behöver vi inte heller gå på skolan för då ska vi göra något roligt med klassen.

Kan ju bara meddela alla att vi på HP10 har 10 skoldagar kvar i skolan Så jävla härligt!

PLEASE, CAN ANYONE HELP ME?

Nä men hörni. Nu var klockan mycket så det kanske är dags att lägga sig nu. Får ju ingen sovmorgon för att det är NP i matte och är därför riktigt sur. Hoppas dock på att det blir en bra dag ändå...

Btw, är det någon som vet om det är svårt att ljusa upp håret lite grann hemma. Har verkligen inte råd att gå till en frisör just nu men vill ha lite, lite ljusare hår nu till sommaren. Aja, tacksam för svar!

Ungefär så här ser mitt hår ut nu. Lite mörkare i verkligeheten.



THINGS I BOUGHT IN LONDON

Här kommer det sketna bilder på det jag köpte i London!

Skor // All Saints //189 pund.
Ni kan se att skorna har lite olika färg och det är för att varje sko är "handfinished". Ganska coolt!



Linne // Urban Outfitters //18 pund // Shorts // Bershka // 19 pund

BH:ar // PRIMARK // 6 pund per tvåpack
Ska vara en till på bilden men den hade jag på mig så jag orkade inte fota den. Men den är iallafall svart med vita prickar. Inget speciellt.

BAD NEWS

Hejsan!

Ledsen för den sega uppdateringen men har haft annat för mig tills nu. Sitter just nu framför TV:n men ska ta tag i städningen snart. Kan behöva diskas lite och så och jag har ändå inget annat för mig.

Igår fick jag reda på en ganska tråkig sak. Nämligen att jag har blivit uppsagd från min lägenhet. Ja, ni hörde rätt. Nu hade vi ju sådan tur att det blev lagom till sommarlovet men måste ju försöka få en ny tills nästa termin. Den här lägenheten som hade så bra läge och allt....

MORE LONDON PICTURES

En trött, osminkad jag på morgonen

 

Facelooken för shoppingdagen

 

Och outfiten

 

Dagen efter drog vi på Madame Tussauds

Jag, Sara och Miley på nattklubb

 

Sara, Sofia och Daniel innan bion

 

Jag och Robert på första dejten

 

Jag, Sara och John innan vi drar till restaurangen för middag tillsammans

 

Sofia och Leonardo innan deras middagsdejt

 

Sara och Orlando innan biopremiären

 

Sofia tar det chill med George

 

Vi mötte upp Shrek för en snabb lunch

 

Sara kysser sin man Christiano innan han ska ut och spela match

 

Vi hängde med Beatles ett tag innan deras spelning

 

Sara och Justin innan hans spelning

 

Jag och bästis Britney när hon tog emot sitt pris

 

Jag och min homegirl Lady GaGa

 

Jag och Sara laddade upp med energidryck inför resan hem

 

Mer bilder efter det här har jag inte. Var allt för upptagen med att ta mig hem och ta igen lite sömn. Btw, ni kan se att jag har en liten putmage på bilderna men in my offense så var jag supermegapissnödig på dom bilderna. Inte för att det spelar någon roll eller så...


STUPID HAIR

Hejsan!

Sitter framför TV:n och chillar i min I <3 LONDON t-shirt. Disney Channel på Tv:n så jag är nöjd. Dock måste jag gå och duscha nu så håret hinner torka innan jag lägger mig.


FOOD

Idag vänner ska jag äta något riktigt gott. Och till det, hemmagjord ketchup! Tro det eller ej men min söta bror har faktiskt lagat hemmagjord ketchup. Jag menar, hur ofta får man för sig att göra ketchup liksom? 

Ojj, nu är maten färdig.

HOME AT LAST

Hejsan!

Nu var det länge sen men för er som undrar är jag iallafall i Sverige nu. Sista dagen innan vi åkte så hade Internet slutat fungera så kunde inte bjuda på några bilder eller säga hej. Jag har ganska många bilder att bjuda på i bloggen så dom kommer upp lite senare.

Resan hem gick relativt bra. Vi skulle egentligen ha tagit buss hela vägen men då bussarna var så konstiga och vi visste inte riktigt vart vi skulle så tog vi en taxi. Det gick bra det med. Men nu är jag hemma iallafall och har nyss kommit hem från skolan.

Innan det blir för mycket text så säger jag hej då.

LONDON PICTURES

Här får ni lite bilder från de två senaste dagarna!


Sara på tåget till Stockholm

 

Jag på tåget mot Stockholm


Vi gjorde snygga miner

i

Vi åt på McDonald's på Arlanda

 

Vi gjorde ännu mer snygga miner


Vi åkte flygplan

Vi fikade underbart goda saker på Starbucks

Vi provade klänningar på TOPSHOP

Som sagt...

Den stora tavlan vid Piccadilly Circus

Sofia och Sara @ Piccadilly

Fontänen @ Piccadilly

En crazy dude


Vi åkte coola röda bussar och satt längst upp

Avslutar inlägget med en söt bild på oss

 


LONDON SHOPPING

Hejsan!

Har varit hemma hos Sofia i cirka en timma nu och har varvat ner efter shoppingturen idag. Kom hem med några påsar iallafall. Kan visa allt senare. 

Bland annat är jag väldigt nöjd med ett par skor jag köpt. De var ganska dyra men lätt värt pengarna. Men som sagt, visar det senare!

OXFORD

Haha, äntligen klara för att dra vidare mot Oxford Street. Ingen idé att stressa, butikerna är ändå öppen till tio på kvällen, härligt!

Skojade bara i förra inlägget förresten, klockan var elva när jag skrev och nu är den ett här i London. Lite förvirrande när datorklockan visar svensk tid.

Vi hörs!

Sketen webcam bild...

PS. Sara är nyduschad, därav håret. DS.



FINALLY IN LONDON

Hejsan!

Klockan är tolv här i London idag och vi ska snart börja röra oss mot Oxford Street för lite shopping. Resan hit gick bra även om det tog lång tid. Men jag klagar inte!

Vi hörs lite senare när jag har mer att berätta, puss!

NATIONAL

God morgon!

Är uppe i tid idag för en gångs skull och har faktiskt tid att säga hej. Börjar skoldagen idag med nationella i engelska. Så lycklig! NOT...

GOT THINGS TO DO

Nä, nu går jag och knyter mig. Har lite att göra imorgon så måste verkligen sova nu... Godnatt sötnosar!

FYI

Kan inte fatta hur länge jag varit utan BOXER paket. Hur fan klarade jag det?!

Nitti leaks på TV nu och idag är det 1994 som gäller. Helt klart bästa året! Syster är ute på promenad med en kompis och jag kan inte bestämma mig för om jag ska lägga mig eller vänta på henne.

Svårt beslut...

MORE THAN FOUR

Hejsan!

Anledningen till den dåliga uppdateringen är för att direkt efter skolan gick jag hem, bytte om och drog ut igen. Jag och syster gick ner på stan en stund. Köpte lite saker inför Londonresan som t ex en ny liten plånbok som blir enklare att ha med sig.

Efter det åkte jag och hämtade ut en kompis mobil på Elgiganten och drog sedan vidare till brorsan för att hämta vårt BOXER-kort. Äntligen har jag mer än fyra kanaler!

Nu blir det CSI, puss!

I HATE MY LIFE, I WANNA DIE, I AIN'T GOT NO IPHONE

Hejsan!

Sitter på Handel nu och väntar på att sluta. Är lite trött efter helgen och vill hem och ta det lugnt nu. Ska hämta ut en telefon på Elgiganten efter skolan först men det ska väl gå fort. Tyvärr är det inte en iPhone till mig utan det är Sandras telefon som har varit på lagning.

Fan, vill verkligen ha en iPhone...

MY BLOG IS MESSING WITH ME

Märkte nu att min blogg varit lite konstig och att inläggen jag publicerade igår inte kommit upp och nu när jag publicerade dom igen så kom dom upp på bloggen med datum och tiden sen igår. Wierd...

Sitter på min första lektion för dagen just nu. Började egentligen kvart i tio men då skulle vi lyssna på en föreläsning om sex och samlevnad. Väldigt underhållande, hehe!

Ska börja jobba nu innan jag får skäll, hörs!


CORAL

Sitter här och målar naglarna och ska snart färga ögonbrynen. Måste ju vara fabulous inför London, haha. Kanske åker till Sara senare, vem vet. Skulle vara kul men vill vara lite med pappa innan jag åker iväg.

Fenomen börjar nu och det kan ju vara intressant ibland. Blir nog till att kika på det medan naglarna torkar. Blev ett fint korallfärgat lack den här gången. Lånat av syrran, hehe...

HELLCATS

Åh, BLT mackor till middag idag. Kunde inte vara gladare. Så jävla gott!

Väntar just nu på att Hellcats ska börja. Har längtat så mycket efter fortsättningen på det spännande slutet förra veckan. Men innan det börjar måste jag fixa lite saker så har inte tid att sitta här längre tyvärr. Hörs senar och missa för Guds skull inte Hellcats!!

CATS

Kom nyss in för att invänta Desperate Housewives. Måste ju kolla på repriserna på söndager men det ska snart ändras på för nu har jag och brorsan tvillingboxar. Äntligen!

Som ni alla kanske vet så har vi en katt som heter Konrad och idag har han haft en vän på besök hela dagen, haha. Grannkatten har varit här och lekt som bara den och han är så jävla söt. En röd katt med lite vita fläckar som knappt är ett år. Så söt!

NOT REALLY WHAT I WANNA DO

Hej!

Vaknade för ett tag sedan och har efter det ätit frukost och kollat lite bloggar. Ska snart gå ut till pappa och hjälpa honom med krattning och målning. Inte precis så jag vill spendera min söndag, eller någon annan dag what so ever...

Aja, ska ut nu så jag kanske får ta en paus när det blir DH repris på TV:n. Puss!

PERFECT SATURDAY

Jag och pappa bänkar mig framför New Moon nu. Twilight gick ju igår så pappa vill se fortsättningen. Söt han!

Teet är klart, stämningen är på topp, filmen är i DVD:n. Perfekt lördag!

I LOVE FOOD

Gud vilken seg dag det har varit. Har inte gjort någonting på hela dagen. Har gjort några försök med att få hit pojkvännen men utan framgång...

Ska börja med maten nu. Pommes Frites med älgstek oc bea. Lite helgfint men ändå enkelt. Jag gillar't!

SOON

Hejsan!

Har varit upptagen med att gör klart ALLT inför London. Letat resväskor, fastställt alla tider och gjort en packlista så att inget onödigt hamnar i resväskan. 

Är så jävla taggad!

THE JETSONS

Klev upp för en dryg timma sedan och när jag kom ner så hade pappa gjort frukost och te till mig. Han är för söt han!

Kollar på massa nostalgi program på Boomerang just nu. Hamnade där i brist på andra bra program och precis då började Familjen Jetson. Ni kommer väl alla ihåg det programmet va?



SUPERHEROS

Hejsan!

Ledsen för den dåliga uppdateringen men hade inget Internet igår och idag har jag helt enkelt inte haft tid. Men nu ska uppdateringen bli som vanligt igen.

Är hemma på T nu och kollar på Superhjältarna med pappa. Var länge sen jag såg den så det är bara roligt att den går på TV:n!

OOOPS...

Oj, vad tiden rann iväg! Blev så fast i boken att helt plötsligt var klockan nio och då var det bara att hoppa in i duschen så att håret hinner torkas och "fixas" innan jag lägger mig.

Märkte för ett tag sen att jag glömt att äta middag i alla läsning så snälla bror gjorde nudlar och te. Go han! Nu ska jag tvätt ansiktet och hoppa i sängen tror jag. Ganska trött nu faktiskt. Fast jag somnade i typ tio minuter förut.

Aja, god natt med er kära läsare!

BOOKS ARE AMAZING

Nyss kommit hem från stan. Var där men syster efter skolan och det blev lite inköp. En bok och ett grått linne med djup urringning i ryggen. Kommer bli perfekt i vår/sommar!

Sitter och lyssnar på musik nu och tänker plocka upp boken för jag kan inte hålla mig ifrån att läsa. Tänkte spara den till flyget och tåget men jag antar att jag får läsa sakta...

LONDON HERE WE COME!

Nu är allting klart! Biljetterna är beställda, tågtider och biljetter klara. Nu är det bara avresan kvar och den sker på onsdag nästa vecka! Ungefär klockan 14.35 (svenck tid) kommer vi landa i London. AMAZING!


EARLY FOR A WEDNESDAY

God morgon!

Är uppe relativt tidigt idag för att vara onsdag. Brukar ju ha sovmorgon till tio egentligen men eftersom nationella i engelska släpps halv nio idag så måste jag vara på skolan då.

Väntar just nu på att Sophie ska bli klar i badrummet så att jag kan börja göra mig klar. Men kan ju passa på att platta håret innan. Ha en bra dag alla läsare!

COMFY

Tänkte lägga mig framför en film nu och mysa med en kopp te. Kan behövas big time!

THE LAZY SONG

Hejsan!

Gud vad jag ligger på latsidan idag. Har knappt uppdaterat bloggen och nu har jag beställt mat från onlinepizza dagen till ära. Men jag antar att det bara är en sån dag...


Perfekta låten för såna här dagar!


NOT SO FUCKING PERFECT

God morgon!

Började skolan för en timme sen och har Turism. Jag och Sandra håller på att göra ett arbete om Egypten och det går ganska bra.

På tal om Egypten så är det här veckan då våran Egyptenresa egentligen skulle ägt rum. Tyvärr blev ju vårt flyg inställt p.g.a för lite passagerare då de flesta bokade om sin resa när reseförbudet kom. Riktigt reläjt jävla förstörd den här veckan kommer bli bara för det!

GOT THE HOTS FOR HOT CHOCOLATE RIGHT NOW

Först nu börjar jag känna av tröttheten. Skulle ha lagt mig tidigare men sov ju ganska länge imorse så det blev en sen kväll ikväll. Ska göra mig klar för sängen snart men det är tio minuter kvar på Ugly Batty avsnittet så ska kika klart på det innan det blir sängen. 

God natt alla söta!

GETTING CLOSER

Det blev solning idg ändå så nu är jag brun och fin. Ska försöka hinna sola en gång till innan London då det ska vara mellan 18-20 grader under tiden vi är där så man kan gå lite mer lättklädd.

Kollar på UglyBetty nu för jag måste ha kollat klart imorgon då Sophie ska lämna tillbaka boxen pch låna en ny. Ska kolla vidare på det nu!

MY OUTFIT

http://admin.nextinfashion.se/hilda/

Finns så jävla mycket snygga outfits på DENNA hemsida så det är inte sant!


TANNING

Gud vad tiden går fort när man har roligt! Jag och bror har ätit middag och kollat på film och bara tagit det lugnt.

Funderar på att gå ner och sola nu men vet inte om jag orkar. Skulle vara skönt dock. Får se om jag orkar. Skulle ju vara kul med lite färg när man kommer till London. Helt sjukt att vi åker nästa vecka!

DINNER AND A MOVIE

Har nu kommit fram till stan. Eller ja, kom fram för ett tag sedan men jag har tydligen glömt mitt mobila bredband hemma hos Sara och syrrans krånglade när jag skulle installera det så det tog sin lilla tid.

Min bror kom hit idag också med lite mat och en bra film. På tal om min bror, jag hade inte tänkt nämna det här i bloggen men efter närmare omtanke så vill jag dela med mig av detta. I onsdags förra veckan hittades min bror Robin medvetslös i sin lägenhet och har fått vara på sjukhus en lång tid nu. Jag tycker att alla ska gå in på den HÄR länken och läsa det som står. Det är verkligen ett under att han lever idag!

INSPIRATION

ANGELICABLICK.SE

Så jävla snygg och enkel outfit, älskar väskan som utgör en färgklick i det hela!


ON A TUESDAY AFTER ALL

Nej, nu drar jag och Sara mot stan. Hon ska på skolan och jag ska till stan för att förbreda mig inför första skoldagen. Haha, på en tisdag och allt!

Puss, vi hörs senare!

Ni får en asdålig webcambild dagen till ära.

OVERSLEPT

Ja ni, började skolan för en halvtimme sen men är inte där. Jag och Sara försov oss imorse och ska åka med bussen som går 11.40 till stan. Hinner inte dit förrän skolan slutat så det var ju lite dumt...

Ska börja göra mig klar nu men vi hörs senare!

SCHOOL, SO TIRED OF IT...

Ojj, vad tiden drog iväg! Men helt plötsligt var det ju Hellcats sen var jag tvungen att packa. Stressigt, stressigt...

Imorn är det skola igen. Hur många av er är taggade? Inte jag iallafall. Är så jävla skolless så det är fan inte sant... Aja, 24 skoldagar kvar till sommarlov iallafall. Känns lite bättre när man tänker så. Och sen blir det ju lite mindre eftersom jag ska till London också!

LONDON

Har nyss kommit in efter att ha gjort lite nytta, mot min vilja, genom att ta bort lövhögarna från gårn. Inte det roligaste att göra en söndag men blir man tvingad så blir man. 

Sitter och letar biljetter till mig och Sara just nu då vi.....TRUMVIRVEL.... ska åka till London! Det är sant. Jag och Sara ska åka dit, bo hos hennes syrra, shoppa en massa och leva livet! Är så jävla taggad så det är inte sant!

ANYWHO

Hejsan!

Ledsen för uppdateringen men jag åkte som sagt till Sveg och firade Valborg med mina favoriter. Jag ångrar absolut inte att jag åkte dit för jag hade verkligen jättekul igår. 

Så, hur mår mina läsare? Hur mår ni alla idag? Någon som drack för mycket igår kanske? Eller tog ni det lugnt? Själv var man helt nykter, som vanligt. Tycker det bara är onödigt och jag lägger hellre pengar på annat.

Hur som helst hoppas jag att alla hade en kick-ass kväll igår!

RSS 2.0