med en fläta i mitt hår

Ville bara berätta att

jag är en cool tjej

med fläta idag


can't you hear that boom

Sorry för att jag varit så frånvarande i bloggen men de sensaste dagarna har spenderats i Sveg/Härdal och bara haft det allmänt gött!

Är på Turingen nu med Annie. Pappa är i Småland och imorgon åker Annie till Östersund för Yran så det kommer bara vara jag hemma resten av veckan. Skönt!

jag tycker inte om sättet du ser på mig

Huvva vilken dag. 

Har packat och donat och varit ute och powerwalkat, eller vad det nu heter, duschat och nu slocknar jag snart. Det är inte lätt när man måste planera allt i förtid...

jag dansar med mig själv i mörkret

Jobbet idag var awesome! Åt skitgod mat på Fäbokrogen. Träffade både Emelie och Angelica och hade allmänt roligt med bröderna Carlsson! (Vi kan iallafall låtsas som att det är två bröder).

Idag blir det till att packa och göra massa tjejgrejer för imorgon drar jag till Sveg för Härdalsyran med bästaste Mimmie! Hoppas på att jag får med mig Daniel också den spillevinken. 

Ska kolla om tvätten är klar nu så jag kan börja packa!

Jag och Ebb på Härdalsyran får tre år sen. Allt för längesen...



ljug inte för mig, jag vet allt

DH rullar på TV:n just nu men efter det här avsnittet byter jag nog till Pretty Little Liars. Min nya favoritserie.

Jag rekommenderar verkligen att n tar er en titt på det!



vem har förstört dig?

Hemma från jobbet. Skönt, bara två dagar kvar nu! Fick besök av en underbar liten vovve på jobbet också. Den hängde med oss hén hel del idag innan den försvann bort i skogen. Söt var hon iallafall!

Imorgon blir det lunch på Fäbokrogen med "grovarbetarna" Sandra och Daniel. Mina underbara arbetskamrater för veckan. Dom har jag allt bra roligt med.

Middag nu så vi får höras senare!

är du med?

Fan, jag blir så jävla trött av jobbet att det ör inte sant! Eller ja, inte själva jobbet men uppstigningstiden kanske...

Ligger i sängen nu men ska upp och baka Whoopies till mig och pappsen. Hoppas dom blir goda annars blir jag sur. När dom är klara tänker jag ta med mig några stycken upp med en kopp varm choklad med grädde i. Det är okej att vara onyttig ibland!

men nu blir jag glad

TV på rummet! ÄNTLIGEN!!

Stoppar i andra säsongen av DH nu och slappar en stund! Ignorera alla utropstecken....

vi drar någonstans bara du och jag och glömmer omvärlden

Nyss kommit hem från jobbet och är skapligt trött. Det är nog för att jag inte kunde sova i natt och sen skulle kliva upp klockan sex imorse. Man blir ju ganska trött av det tyvärr...

Aja, jobbar bara den här veckan sen har jag tjänat ihop nog mycket för att kunna leva livet nästa år. Varför nästa? Jo, jag planerar att spara en del av lönen i år och hela lönen nästa år för att kunna åka utomlands. Vilka hänger med?

Det här ser väl inte så pjåkigt ut?

i mina drömmar

Hejsan! Sorry för den låga uppdateringen men var borta i princip hela dagen igår. Och idag är jag bara lat...

Är hemma just nu bara men imorse var jag hos mamma i stugan och hämtade lite grejer och passade då även på att käka lite frukost. Ni vet, när man ändå är där liksom... Förkylningen är bättre nu lagom tills när jobbet börjar imorgon. Uscha, vill inte jobba mer. Menmen, man ska inte klaga över att tjäna pengar...

ingen förstår utom du

Hej bloggen!

Här är vi slöa som vanligt och har inte orkat med bloggen förrän nu. Men det går det också. Hoppas ni inte blir för besvikna... Haha, som om...

Idag blir det grillat till middag och jag är sjukt sugen på mat just nu. Vilket är ovanligt då jag inte alls har varit hungrig de senaste dagarna. Har knappt ätit någonting, vilket är väldigt ovanligt för mig!

wanna make up?

Aaaah! Inget Internet på hela dagen! Hann vara inne en snabbis när jag vaknade men hann inte göra mer än att kolla Facebook innan Internet dog. Jävla skit...

Aja, it's up and running now anyways! Idag har jag inte rört mig många meter då jag fortfarand är en aning sjuk så jag har bara tagit det lugnt och sovit en massa. Jag gillar att sova så det har inte varit en större förlust om vi ska säga så. Dock är det ju synd att vädret ska vara så fint bara för att jag är sjuk. Typiskt.



jag är rädd att detta börjar bli en vana

Sitter och shoppar utan pengar. Och jag köper inte ens saker till mig själv!

när lamporna är släckta finns det bara vi två

Men hej på er!

Är sjukt seg idag. Konstigt, eller hur? NOT.

Önskar att jag bara kunde lägga mig ner och sova till förkylningen går över så jag slipper hosta upp inälvorna flera gånger om. Halsen bränner och näsan rinner. Som tur är får jag ju en anledning till att ligga i min nya sköna säng hela dagen. JAG GILLAR MIN NYA SÄNG!

Det är svårt att vara snygg när man åker ring...



när himlen rasar ner

FML...

Är sjukare idag än vad jag var staigår så idag blir det till att ligga hemma och försöka bli frisk. Har jobb nästa vecka så skulle ju vara bra om jag blev frisk tills dess. Dumma Jonnie som skulle smitta mig..

Cool tjej som kör vattenskoter



flyttlasset går

Hej mina goda vänner!

Hela dagen har gått åt till flytten idag. Som ni kanske vet så studerar/bor jag i stan under skolåret och för det behöver man någonstans att bo så nu har jag flyttat mitt inne i stan på Köpmangatan. Känns för jävla härligt!

Köpte även en ny säng också när vi ändå var i stan liksom. Men fan, nu ska jag lägga mig och sova tror jag. Uppe sent + stiga upp tidigt + sjuk tjej = INGEN BRA IDÈ!

roadtrip!

Blev ingen springning. Än, iallafall. Åkte ut på äventyr istället!

Emil körde och Arvid envisades med att sitta i framsätet

Annie och Ida var såklart med

Vi åkte till Överhogdal för våfflor

Emil och jag lät oss väl smaka. Trött tjej där kanske?!

Arvid tog bara en bulle han

Emil och Tassa är go dom

Hmmm, ja...

Vi åkte vidare till Ytterhogdal för mjukglass

Arvid har många hakor




När Ida spillde på sig ett flertal gången kände vi att det var dags att åka hem för lite vattenskoter

Och där var min dag i pincip borta men fan va kul jag haft!


vattenskoter, winning!

I'm back!!! Tror jag iallafall...

Igår var jag en riktigt cool tjej för igår hade jag superkul på en vattenskoter. Åkte ring bakom, körde lite och åkte även bakom pappa när han körde. Superkul och en sån måste jag definitivt skaffa! 

Nu ska jag och pappa hoppa in i bilden så ska jag köra iväg en bit sen ska jag springa hem. Måste ju hålla sig i trim, höhö...

(Bilder kommer senare)

RSS 2.0