in your face mother fucker

JAAA! Min dator är äntligen tillbaka nyfixad och fin. Älskade lilla dator.

Idag har jag haft en ganska lugn och skön dag. Sandra komhit efter skolan ett tag för att kolla Sex And The City med mig och nu funderar jag starkt på att ta en dusch. Mums.

Och Pappa, om du läser det här, får jag tattuera mig nu då?

i'm just one of you

Jag har temadag idag. Om droger. Men det sa jag ju igår. Det är tråkigt och jobbigt och man får ingen hjälp när man behöver det.

Idag blir jag utkörd ur huset av Sophie av skäl jag inte får nämna här men jag tycker hon är elak... Jag som hade tänkt ta mig ett långt bad och sen kolla på Halv åtta hos mig för att senare packa. Så kastar hon ut mig bara sådär! Aja, kan trösta mig med att jag fick en McFlurry av henne igår och skjuts till skolan idag så allt är inte helt dåligt.

Nu måste jag börja göra något om jag ska bli klar. Tjingeling!

i'm home today. doing drugs...

Sophie to med mig på en tur i sin bil. Vi åkte tre varv i rondellen och jag fick en McFlurry OREO. OREO är supergott. OREO. ♥. Nu blev det mycket OREO i den här texten. Kolla nu blev det ett till OREO! Okej, jag ska sluta nu. Hehe...

Imorgon är det anti-drog dag på skolan. Bättre än skolan om jag får säga det. Dessutom slutar vi ju 1 1/12 timme tidigare. Jag gillade Carolines idé.

C: Jag tror jag ska sjukanmäla mig imorn. Tänk vad kul att ringa och säga "Hej, jag kan inte komma på skolan idag för jag ska vara hemma och knarka istället."

Kanske inte en av Carolines bra stunder...

buhu! crybaby...

Jag är så jävla tråkig som man kan bli. Jo, det är sant. Själv aggrar jag på folk som inte uppdaterar sina bloggar så gör jag det inte ens själv. Fast det förstås, jag är ju ingen superbloggare med tusen läsare och 1500 kommentarer, hehe...

Jag saknar Jonnie typ                                           <--såhär mycket. Och det är mycket. Fick reda på att jag ska äta middag med mina syskon idag via Facebook. Mycket bra. Hoppas det blir ugnstekt falukorv för det är gott.


OnePiece

Tänk att mysa ner sig i denna!


i died, so fuck off!

Tumblr_lgvp0knsoc1qc5gkbo1_500_large


wierd indeed

Hemma hos älsklingen nu. Ska snart börja gräva ur badtunnan. Hur ska detta gå?

Hoppas på att Jonnie ska komma hem snart så att han kan göra det. För jag har ju liksom ingen koll på det där... Nu till något helt annat, jag har märkt att Jonnies tangentbord har två såna här knappar---> ;. Ni vet kolon med ett komma? Han har två såna istället för att den ena är vanligt kolon.

Strange...

stupid girl

Förlåt att jag legat på latsidan när det gäller bloggen. Men det är ju faktiskt så också att min dator är paj. När jag kommer hem ska jag berätt om min underbara lördagskväll. Konsert med Håkan. Helt underbart!

Har engelska nu. Har en ganska tråkig uppgift nu men det går det också.

alright


Nu funkar det.

i'm not alright

Känner mig lite.. Ja, hur jag nu känner mig. Bjuder på en fin låt.

Gjorde jag tydligen inte eftersom det inte funkar...



gifts

Ett stycke Rolling Stones t-shirt


En fin Hello Kitty plånbok


Mycket vackra ankellänkar

Fick även ett tuggumipaket. Mycket fina presenter från älskade syster!

dead

Blev ingen bloggning igår. Var så otroligt trött. Kom hem. Åt. Solade. Somnade. Det var min dag det. Inget speciellt. Förutom att Sophie bjöd på solningen och att jag fick jättebra presenter. Fotar eventuellt när jag kommer hme. Något måste ju hända i den här bloggen snart...

i wanna be like you

 


like a butterfly

Jag är inte riktigt i form.

Nellie du är min bästa vän!!

Jag saknar dig redan!

Pusss I Löööööv You! ♥



// Sarrie

cute

Idag ska jag sova hos min bror tillsammans med mina underbara små brorsbarn. Mysigt värre! Åker dit efter skolan så sover jag där inatt. Kommer förmodligen inte blogga ikväll p.g.a det.

Jag saknar Sara...

fuck off i'm pissed

Idag klev jag upp tidigt. Närmare bestämt halv sju. Klev upp. Duschade kroppen. Åt frukost. Packade och gjorde mig klar för skolan. Anledningen till att jag klev upp så tidigt är för att jag har urinvägsinfektion. Igen... Sara väckte mig när hon skulle gå och då var jag så kissnödig så då gick jag upp sen var det ingen mening att gå och lägga sig igen. 

Grymma värld.

 

Tumblr_lg7f6lpcet1qzmcwlo1_500_large


bert

Nu knyter jag mig. Tack och hej, leverpastej.

dick

Kom nyss hem från min utflykt. Bjöds först på middag på Asia Wok. Där fick man lyckokakor. Det var coolt tyckte jag. Efter det gick vi på stan ett tag. Sen kom Sara i en rasande fart in på Gina Tricot. Vidare till Lillänge för att inhandla diverse nödvändigheter. Nu är vi hemma igen pch funderar på att ta en tur upp till Krille.

Det blir nog så.

emergency dogwatcher

Blev akut hundvakt just. Sitter nu i lägenheten med lilla Tinya bredvid mig. Hon är så söt. Ska hålla på och slicka på mina fingrar hela tiden. Mysig hon. The Verve - The drugs don't work spelas via spotify. Underbar låt om jag får säga det själv.

Senare idag ska jag bli bjuden på mat. Thai mat närmare bestämt. På tal om thai kommer min syster hem från Thailand imorgon. Jippie!

hey, guys

Jag är glad idag för jag ska vara hundvakt och Sara ska sova hos mig och min pojkvän älskar mig mer än allt och allt är toppen. Bara så ni vet alltså.

Tumblr_lg70pva3on1qaj6i0o1_500_large


splendid

Är oerhört less på skolan nu. Bara tre veckor kvar till lov. Det har min kära pojkvän sagt faktiskt.

Vill ni veta vad han mer sa? Tre veckor till sportlov, sen skola tre veckor till påsklovet sen är det bara fyra veckor skola tills det är sommalov.

Amazing. Isn't it?


it always happens to me

Som ni säkert förstår finns det inga nya inlägg p.g.a min brist av dator. Har lämnat in den till Thomas nu. Min räddare i nöden.

Är hos älsklings Sara nu. Hon är för underbar den bruden. Vi ska väl intaga lite glass snart förhoppningsvis. Ska försöka blogga så gott som möjligt nu när min dator är borta. Min lilla bebis. Hoppas han mår bra.

Och ja, det är en han.

Tumblr_lfvjhzqzyo1qc4qqpo1_500_large


nowhere else to go

Sitter och fördriver tiden tills bussen går. Jobbar svenska och har mig. I helgen blir det mys med pojkvännen också. Och om vi har tur, lite bowling. Känns som det kommer bli en bra helg.

Btw, någon som har ett bra ämne att skriva om till en novell?


living in a smalltown

Har turism nu. Helt värdelöst eftersom jag inte ska gå det. Aja, kan vara bra till något. Datorn vill fortfarande inte sammarbeta med mig och jag börjar bli måttligt irriterad,

Äh, jag är inte på topp idag. Hej då.


so fucking perfect

Är riktigt less för min dator har laggat sönder. När jag skulle använda den idag ville den absolut inte sammarbeta med mig... Efter mycket fix och knåp så kommer det slutligen upp en liten ruta där det står "Den här datorn kan inte repareras automatiskt". Och jag har alla mina bilder där! Jag blir så jävla arg Sensat igår tänkte jag på att jag måste skaffa en extern hårddisk. Det var innan jag upptäckte att den var trasig...

Tumblr_lfc6m3zsc61qclxxno1_500_large


I give up

Nu ger jag upp. Eller ja, det gjorde jag förlänge sen men vi jobbar ju vid datorer så. Hehe...

nothing really matters anymore

Ja, bara två timmar kvar nu. Huvva... Känns som jag varit här hur länge som helst nu. Hoppas verkligen på att min lärare är sjuk imorgon för då skulle vi slippa sista lektionen vilket betyder att jag slutar 15.35 istället för 17.20. Underbart!

Jobbar med min personaltidning nu. Den börjar verkligen ta form. Doc har jag lite problem med att fylla ut den. Men det ordnar sig nog. Hoppas jag...

in my own dirt

Har ätit frukost idag. Helt otroligt faktiskt. Hela två halvor avokado, en halv knäckebrödsmacka och en stor kopp te. Och allt detta innan åtta. Heeeelt amazing.

Skola idag till 16.15 då jag lämnar detta område för gott. Iallafall idag...

RSS 2.0