alla drömmer om fåglar, även du min vän

 

Här har ni ett av mina nya inköp som är en jättesnygg jeansväst. Har letat efter en väst jättelänge och så i tisdags när jag jobbade på CARLINGS så fick vi in den här fina. Blev jättelycklig och tvekade inte en sekund!


rosa strumpor

Skjorta - H&M / Linne - CARLINGS / Jeans - Serious Sally (Rut M.Fl)

Jag vet, värsta modedrottningen med rosa strumpor...


jag är flickan i glasögon han var kär i en gång

Hejsan hejsan! Long time no see...

Är inte så bra på det här tror jag. Men så är det när inspirationen tryter... Sitter på skolan nu och jobbar med en APU-rapport. Går väl sådär om jag ska vara ärlig. APU:n är underbar men att skriva en rapport om det är inte lika kul.

När jag kommer hem idag så kan ni få se mina nya inköp. Hehe. Puss!

regal

Har ju glömt att visa er min nya klocka som jag köpte under Ur & Penns REA. Betalade 200 riksdaler för godbiten!


life


inte min bästa egenskap

Jag har tänkt att jag ska lägga upp någonting här med det har bara inte blivit av. 

Är en riktigt, riktigt sjuk tjej. Har varit hemma sen igår och mår fortfarande lika dåligt. Huvudet värker så att jag tror att det ska sprängas och halsen känns som en öken mtt i sommartider. Blir nog hemma ett tag till...

Aja, ville bara meddela att jag lever även om det är med nöd och näppe.

det är bara du som ler

Sitter på bussen på väg hem nu. Skönt att komma hem känner jag.

När jag kommer fram ska jag kasta in en tvätt i maskinen så jag hinner klart med allt innan jag ska åka till Rätan och Anton imorgon. Tänkte faktiskt bara ta det lugnt ikväll med en bra bok eller film, möjligtvis en ansiktsmask och en dusch. Vi hörs när jag kommer hem!


är det gofika?



Tog lite gofika nyss med syster innan jag ska fortsätta med läxorna. Vill ha helgen fri så att jag kan tänka på annat än alla läxor. Vi hörs kanske senare, puss!


snabb update

Hejhej!

Tänkte bara lägga upp ett snabbt inlägg innan jag går och lägger mig. Har bara tagit det lugnt idag. Syrran har bakat muffins så vi gjorde varm choklad, satte på en typisk chick flick och bara myste en stund. Kände att jag faktiskt behövde en sån dag idag. 

Nä, nu ska jag hoppa i säng så jag orkar upp imorgon. Godnatt!

scandinavian dirtbags

Innan jag hoppar i säng tänkte jag bara visa de här snygga linnena jag köpt på herravdelningen på Carlings.



Det svarta köpte jag förra veckan till mig själv och det vita köpte jag igår till Anton. Båda två är så jävla snygga, Anton får förbereda sig på att låna ut sitt, hehe. Förutom att det här är typ jättetöntigt så är det ju lite gulligt ändå. Bilden är tagen med min nya kamera utan blixt sent på kvällen. Tar skapliga bilder, eller vad tycker ni? Sen att bilden blir typ värdelös när jag laddar upp den på blogg.se kan vi ju förbi se...



deep down detox

Jag tänkte ju passa på att lägga mig och läsa lite nu när jag var ensam hemma. Synd bara att böcker har en sån otroligt påveckan på sömnen. Som väntat somnade jag inom fem minuter och sov fram till nu. Inte bra med tanke på att jag ska duscha och såna andra nödvändigheter...

Aja, hoppar in i duschen efter en ganska lång stund med ricinolja och en ny ansiktsmask som jag köpte på KICKS dagen till ära!



är du forever alone?

Jag är inte forever alone, men just idag är jag det. Känns lite tråkigt just när det är en sån här dag men, jag har ju iallafall någon. Haha, till er singel-suckers!

Skämt åsido, så önskar jag er alla en glad alla hjärtans dag! 



lyxmåndag

 

Ja, rubriken säger nog allt. Först vaknade jag på bästa möjliga sätt och sen köpte jag en chailatte och chokladboll för att orka dagen. Har nyss ätit en middag som bestod av biff Lindström och blomkål- och broccolimos. Gött!


 

 


ännu en dag som många andra förut

Torsdag idag. Skönt! Imorgon är det äntligen fredag vilket betyder att det är ungefär en dag kvar till jag får åka hem och träffa Anton, men också leka lite med min nya kamera som har väntat på mig sen i måndags. Underbart!

Snart dax för samhälle och efter det ska jag på banken och ordna lite saker. Och eftersom det är torsdag så är det dans ikväll också.

Bra dag idag.

Joakim Öwre

Jag och en av de starkaste och mest inspirerande människor jag träffat, Joakim Öwre! Gå gärna in på hans hemsida http://backflip.se för att läsa om hans kamp tillbaka. Så underbar människa!


tisdag vecka 6

Hejsan!

Ska snart gå iväg och jobba men innan dess tänke jag bara säga hej. Pappa ringde nyss och berättade den glada nyheten att min kamera har kommit fram. Längtar tills jag får testa den. Nu, måste jag sluta. Vi hörs senare, puss!

 



tråkigt

Hemma efter en lååång dag. Iallafall kändes den längre än vanligt. 

Skulle iväg på Jysk en sväng idag då men då hade Sophies bilbatteri laddats ur. Nu när det var REA och allt. Skitliv...

på trottoarens kalla plattor

Jaha, tillbaka i stan då. Jo, men det går väl det också.

Veckan kommer förhoppningsvis bjuda på ganska bra saker. Ska försöka att hinna iväg på Jysk en sväng och sen hoppas jag på ett biobesök med gobarnet Valter någon dag. Middag och spelkväll med brudarna är inplanerat och på torsdag är det dans. Men mest av allt längar jag nog till fredag då jag får träffa min fina.

Nä, nu ska jag tvätta ansiktet och sen ska jag hoppa ner i sängen. Börjar tio på Carlings imorgon. Kom förbi och hälsa om ni kan!

ännu en söndag

Klev upp för inte allt för längesedan. Har käkat frukost och kollat alla nödvändiga statusuppdateringar på Facebook och nu ska jag börja med rummet. Det ska dammsugas, sängkläderna ska bytas, dammtorkas och till sist skuras. Efter det hade jag tänkt hoppa in i duschen efter en natt med ricin-olja i håret. Vi hörs senare, tjing!



Lyxfrukosten. Chai latte, juice och majonäs-och gurkmackor. Mums!





en dag som denna

Jag har mobilbloggat hela dagen och så kommer jag in här och ser att inget har blivit publicerat. Fan vad livet känns ovärt. 

Har varit väldigt produktiv idag. Både tvättat all tvätt sen två veckor tillbaks och grovstädat hela badrummet. Det gjorde pappa stolt och kanske en aning tårögd. Men bara en aning. 

Nu sveper jag in mig i en filt och tröstar lite över att Anton inte är här och startar filmen Love at first hiccup



förvaring

Efter att ha spenderat en halvtimme med att leta passande förvaringslådor till min badrumslåda så går jag nu med ledsen min till sängen. Hittade verkligen inget som jag skulle kunna tänka mig. Aja, får leta vidare på stan någon dag.



Något sånt här, ungefär. Är förövrigt helt övertygad att det bor en råtta i vår vardagsrumsvägg.


skidor

Skate stod på idrottsschemat idag. Sagt och gjort så drog jag på mig pjäxorna och åkte hela varvet den här gången. Men när vi kom tillbaka igen insåg jag Caroline att vi kunde gjort något mycket roligare än så. Nämligen åka utför på isen.

 


goddag

Hejhej!

Sitter på skolan nu och pratar lite om APU-platsen. Ja, det var det jag tänkte ta upp. Igår när jag sa att jag jobbade så lät det nog som att jag tjänar pengar och så men sanning är att det bara är APU och den gör jag på Carlings. Ska dit efter skolan idag igen och tjäna ihop lite timmar. Hoppas på att kunna ta lite långhelger framöver...


hard work work

Jobb idag efter skolan. Så härligt att kunna gå dit och jobba lite när jag vill. Ska dit efter skolan imorgon också eftersom jag slutar så tidigt.

Har varit ganska frånvarande nu under de senaste månaderna men ska väl iallafall försöka ändra på det. Vi får väl se hur det går med det...

RSS 2.0