SLEEPY

Blev nyss klar med allt för dagen. Tog mig ett varmt bad, skrubbade huden, hade i hårinpackning, rakade benen, smorde in kroppen med body lotion, tvättade ansiktet med hudvårdsprodukter och tills sist bäddade jag rent i sängen. Kommer sova gott i natt iallafall!

Nu går jag och lägger mig med en bok i handen och när jag känner för att sova sätter jag på mig min underbara sovmask och går och lägger mig. Godnatt!

Ignore det avskrapade nagellacket...


ME

Ni får en helt oredigerad bild då Sophie inte äger Photoshop på sin dator.


soligt

Hejhej!

45 minuter kvar av skolan idag. Känns skönt eftersom jag knappt haft några lektioner alls. Jättefint väder här i Östersund idag så det blir nog att gåt ut en stund idag.

Men ni får ha det så bra så hörs vi sen!

sovmask

Hejhej! Som ni säkert märkte tog jag en liten paus igår. Kändes skönt!

Idag börjar jag skolan 12.40 så jag sitter här och roar mig. Behöver ju inte precis börja göra mig klar än så jag tar det lite lungt bara innan det är dags att börja göra mig klar.

Innan jag går tänkte jag bara berätta att min underbara syster gett mig en sovmask! Nu kan jag äntligen njuta av min sovmorgon. ;).

The Pretty Reckless - Make Me Wanna Die


Ännu en The Pretty Reckless låt...


skolan

God morgon! Sitter på skolan nu och ska ha Turism. Är sjukt trött idag med och jag tror att det beror på att vi ställt fram klockan en timme. Ända sen vi gjorde det så har jag varit trött och hängig. Men jag antar att det kommer ordna sig lite längre in på veckan.

Nu står läraren och pratar, jag känner att jag nog borde lyssna nu. Puss!


INSPIRATION

1. Forever 21, 183 kr. 
2. Topshop, 181 kr. 
3. H&M, 149 kr. 
4. Sweden Rock Online, 349 kr. 
5. Asos, 72:50 kr.



din dag?

Hejsan!

Sitter här hemma i lägenheten och har nyss ätit. Ugly Betty rullar på TV:n också. Ska bara ta det lugnt ikväll, som jag gör alla andra dagar i veckan.

Så, hur har eran dag varit?

Trött tjej

Hejhej!

Sitter på skolan nu och väntar på en redovisning. Är trött idag så det blir inte så mycket jobb. Har en ganska lugn dag som kommer gå ganska fort och det känns skönt då jag är så trött.

Jag hoppas ni får en bra dag så hörs vi lite senare! Puss!

bloggdesigner...

Sitter hos Sara nu. Vi har fixat med min blogg och nu sitter vi och fikar. Är inte så pigg på att skriva idag. Men det är ju klart, det är ju söndag...  

Men vi hörs imorgon för nu vill jag bara ta det lugnt och umgås med Sara. Godnatt och sov gott! :).

söta barn

God morgon! Har nyss klivit upp efter att ha dragit mig i sängen ett tag. Nu ska jag och pojkvännen äta frukost och ta en dusch.

Har inte så mycket mer att skriva men ni får ha det så bra!



Haha, söta barn.



ombyggnation

Som ni kanske har märkt så har det skett lite förändringar här på bloggen. Än är inget klart men jag, eller rättare sagt Sara, jobbar på det och det ska bli lite nya färger och så. Det kommer snart vara klart och då ska det nog se snyggt ut!

Ville bara säga hej och vi hörs nog inge mer idag. Sov så gott!

Skönheten och Odjuret

Hejsan! Ledsen för den dåliga uppdateringen men pojkvännen är här och honom har jag inte träffat på mer än två veckor så jag försöker spendera så mycket tid jag kan med honom.

Aja, började min dag med amerikanska pannkakor. Så jävla gott! Efter det kollade jag och pojkvän på Skönheten och Odjuret. Alltför längesen jag såg den. Förstår inte varför för den är ju så jävla bra! Är så glad att vi har en fungerande VHS här hemma. Konstigt nog så fanns det ju inte DVD när man var liten.

Skämt åsido, jag hoppas ni får en underbar kväll och ni får ha det så bra så hörs vi sen! 


Så vacker!


The Verve - The Drugs Don't Work


my friends

Är nu hemma efter en lång dag på skolan. Efter skolan tog jag en fika med Rebecka på PAUSE och efter det köpte vi skor och åkte hem. Eller ja, Rebecka köpte skor. Inte jag... Tyvärr.

Imorgon ska jag åka hem på Turingen och förhoppningsvis kommer Jonnie för att hälsa på. Nu när det inte blev något med Sandra så måste någon komma och trösta mig...

BEN & JERRY'S och OREO, det är kärlek det.

not so much fun

God morgon! Sitter på skolan nu och känner mig alldeles för trött för att ens vara vaken. Ska vara på skolan enda tills halv fem idag... Förstår inte hur dom kan tro att jag faktiskt ska orka det för ärligt talat, jag får inte på mycket gjort de sista timmarna.

Idag skulle jag egentligen ha åkt till Bydalen med min älskade Sandra men som det verkar nu så är hon sjuk och det blir inget. Så typiskt att det alltid ska bli något när man ska göra något kul. Aja, jag hoppas att hon kryar på sig!


learn how to draw

Jag är med och tävlar på den HÄR sköna tjejens blogg om ett porträtt av Miley Cyrus, alla vet ju att jag älskar henne. Jag hoppas verkligen att jag vinner och kolla gärna in hennes blogg!

Ellinors blogg

Ellinors blogg

Ellinors blogg

Iron & Wine - Flightless Bird, American Mouth


Breakfeast

Innan jag sticker till skolan tänkte jag visa er min underbara frukost!

En god röra innehållandes bl.a tomat, rödlök och räkor. Och några skivor bröd till det. MUMS!


Hur många lingon finns det i världen?

God morgon!

Strålande humör idag. Börjar inte förrän 12.40, Sophie står i köket och gör frukost på säng till mig och jag har all tid i världen att göra mig klar för skolan.

Som ni säkert märkte så hade jag verkligen inte tid att skriva igår. Var bosta i princip HELA dagen. Kom hem vid elva ungefär och då var jag alldeles för trött för att blogga. Började dagen med skola och efter det åkte jag med pappa och lillasyster till Brunflo för att köpa med oss thaimat och äta hos min bror. Blev hos brorsan tills bion började. Blev "Hur många lingon finns det i världen?" Så SJUKT bra film. Måste ses! Sen kom jag hem och då gick jag och la mig.

Långt inlägg...



strawberry milkshake

Sitter nu i lägenheten med Sandra och Sophie. Nästan nyss hemkomna från MAX där vi inhandlade diverse godsaker. Bland annat jordgubbslyxshake. GOTT!

Börjar skolan kvart över åtta imorgon och det känns ju inte så jävla skönt men man klarar det också. Har dessutom redovisning och prov imorgon, mindre skönt...


The Pretty Reckless - You


i'll try

Skolan nu, vet inte riktigt vad jag ska göra då jag inte finner någon fantasi eller ork... Idag sover nog Sandra hos mig, hon ska dra på bio och jag ska stanna hemma. Kanske låter konstigt men beror på att pappa kommer in till stan i veckan och då ska jag gå på bio med honom så det kanske är bra om jag inte följer med på bio idag. Visst hade det varit kul, absolut, men jag tror nog jag måste avstå den här gången..

Nu ska jag FÖRSÖKA ta tag i arbetet. Hörs!

wild child

Sitter hemma hos Sara nu. På TV:n rullar Wild Child med Emma Roberts i huvudrollen. Riktigt bra film! Ja, om man nu gillar bortskämda tonåringar.

Imorgon blir det stan igen. Gud vad jag inte vill tillbaka dit. Menmen...


taylor momsen shit

Våffelfrukost idag. Mycket gott måste jag säga! Sara är fortfarande här och det är väl allt för underbart. Sover hos henne i natt dagen till ära. Hellcats och Solsidan på TV:n ikväll, sista avsnittet av Solsidan dock... Men det får man leva med. Slänger in lite inspiration bara för att jag inte orkar skriva mer.





just tonight

Nyss hemkommen från en skotertur med pappa. La hos uppe på berget och solade en stund innan vi fikade. Sen bar det av mot nya äventyr och nu är vi hemma igen. Senare ska jag nog vara med Sara, hoppas jag iallafall. Vi får se hur det blir.

Nu ska jag kolla på How I Met Your Mother och mysa lite.

miss nothing

Ja, fortfarande less. Dessutom blev jag sjukt sugen att fota. Enda dagen jag inte har med mig systemkameran. RÖV.

Är fortfarande shoppingsugen... Kanske för att jag nyss blivit dissad. Antagligen. Vad jag är sugen på att handla är mycket grått, svart och vitt. Skinn, snygg make och boots. Önskedrömmar från mig.

Kan Dee

Är ganska jävla less nu. Jonnie kommer inte och jag har absolut inget annat att göra. Dessutom betyder det här att jag inte kan träffa honom på tre veckor. Tillsammans med veckan som gått så blir det alltså en hel månad. EN HEL JÄVLA MÅNAD. Jag har aldig varit borta från honom så länge och ärligt talat så vet jag inte om jag klarar det...

Aja, till något helt annat och betydligt roligare så har jag nu beställt det här från Kan Dee. Mycket glad och jag tackar min far för dessa godingar!

OZ Linne Hardcore Vit AA

OZ Tee Fuck off LÄ


make me wanna die

Idag har jag INGENTING planerat. Väntar bara på att klockan ska bli 17.40 så jag får träffa Jonnie. Han är hos mig i helgen och jag har ingen aning om vad vi ska hitta på. Antagligen blir vi bara kvar här på Turingen hela helgen. Om han bara gick med på att åka skoter med mig så skulle vi kunna ha ganska roligt men aja...

Tumblr_li4lp8gjmi1qb8a3ro1_500_large

Mums, OREO.


killing in the name of

Hellu!

Är i Klövsjö idag. Har varit här sen igår och det har varit minst sagt trevligt. Ätit mongolisk buffé på Eastern, druckit lyxshake på MAX och till sist hamnade jag här i Klövsjö. Sov med Emelie inatt och när jag vaknade var det dags för lunch på Katrina. Hamburgetallrik stod på min meny och det var jävligt gott.

Tjohej!


good times

Har min härliga kusin Emelie här i stan med mig ikväll. Skönt med lite sällskap när Sophie ändå är borta. Vi sitter här och gör tjejgrejer nu. Jag sitter med färg i håret och hon målar naglarna.

Mycket roligt.

tip, anyone?

Är så jävla sugen på att köpa nytt. Ja, mestadels kläder då. Mycket grått, svart och vitt. MUMS!

nobody knows

Ja, så var det ju det här med att blogga då. Alla andra blir bara bättre på det och uppdaterar mer och här sitter jag med inte en uns av blogglust.

Aja, vad har hänt på sistonde då? Jo, jag har haft lov och börjat skolan igen. Huvva vad dtrött jag var när jag kom hem idag efter skolan. Uscha.. Glömde också mina nycklar hemma. Det vill säga skåpnyckeln och lägenhetsnyckeln.

Bra där Nellie...

ey, i'm here

Ork. Ja, vart finner man den?

Idag bär det hem till älskade T för mer än en veckas ro. Ska köra skoter, hänga med Sandra och mysa med Jonnie. Låter perfekt.


Ingen redigering konstigt nog...


RSS 2.0