rough and sweet



När vädret tillåter är det såhär jag vill gå klädd. Sockersött med tuffa skor och hårt sminkade ögon för att bryta av. 

grey knitted and maxi skirt


Det här är vad jag har på mig just nu. Är på väg på barnkalas i Brunflo då Valter fyller hela SEX år idag. Helt sjukt vad fort tiden går. 

axels dop



Dumma pelare och ljus som skulle vara i vägen hela tiden...


Pappa, gudmor med Axel i famnen och mamma


Alla syskon samlade (på min mammas sida iallafall)


Paketöppning


Fina, fina Gustav ♥


Fyra generationer


Lite för liten för hoppgungan än tror jag

För att sammanfatta dopet lite snabbt. Underbar dag med god mat och jättetrevligt sällskap. Midsommarhelgen kunde inte ha börjat bättre. 

white and peach



Ja, midsommer var det ja. Spenderade första halvan av dagen i dessa underbara shorts. Dock gör inte bilden färgen rättvisa... Hade bara en vanlig v-ringad vit t-shirt innanför kavajen och converse till det! Midsommar började med dopet av mitt brorsbarn Axel som jag tänkte visa lite bilder från sen. Åt sedan middag hos min underbara Anton och hans familj och avslutade kvällen på Storön i Sveg. Helt okej dag.  

renovering?

Surfar runt på IKEA och dylikt för att hitta nya saker att beställa hem. Har bestämt mig för att verkligen fixa ordning mitt rum nu. Vill ha nytt och fräscht istället för grönt och tråkigt. Har börjat lite smått med att måla några gamla hyllor och stolar och det blir förhoppningsvis bra till slut.

Å andra sidan känns det lite onödigt med tanke på att jag säkerligen kommer flytta hörifrån "på riktigt" snart. Men ska ju såklart sova i mitt eget rum när jag är hemma (vilket kommer bli OFTA) så det är väl lika bra att det är fint och snyggt.

du var aprilhimlen

Sitter och kollar på Brudens Bäste Man som går på feman just nu. Egentligen borde jag väl gå och lägga mig med tanke på att jag antagligen ska följa med Alexander och Moa till Sveg imorgon men jag har liksom fastnat här. 

Idag har jag inte gjort så speciellt mycket. Klev upp efter en ganska lång välförtjänt sovmorgon och gick sen ut och gick med Moa och Amanda. Åt sedan på Panget vid fyra och några omgångar Skip-Bo har vi hunnit med under dagen. 

Innan jag avsluar tänkte jag lägga upp några halvdåliga bilder på mig sen studenten i fredags. Puss och godnatt!






summerfeelings

I sommar skulle jag vilja ha dessa shorts tillsammans med ett oversizat linne, en svart blazer, stora guldiga smycken och ett par snygga klackar. Åh, kom nu sommaren!

när emmy namngavs

Lite bilder för att sammanfatta namngivningen, som det så fint heter, jag var på i Stockholm för några veckor sen

fina sommardagar

Hej på er!

Jag har skickat jättemånga mobilbloggar till er men de verkar inte ha kommit fram. Tråkigt...
Iallafall vaknade jag vid nio idag bredvid Anton och vi sisådär tio eller något klev vi upp och åt frukost. Blev jätteglad när jag vaknade och såg det underbara vädret men blev besviken när jag kom ner och fick se att det bara var 12 grader ute. Lyckligtvis blev ju vädret bättre så när Anton åkte hem till sig gick jag och syster ut på en promenad med vår hund Zilva.

Nu står tacopajen i ugnen, ja, jag har lekt husfru idag, så ska ner och se till att allt ser bra ut. Hörs senare!

Suddig bild från idag.

mallorca del ett

Det första axplocket av min resa till Mallorca med familjen. Resten kommer någon annan dag.

djungelhuset

Är på djungelhuset med ena paret av brorsbarn och leker. Varför fanns inte sånt här när jag var liten och faktiskt kunde få plats i ställningarna? Jättekul ju!


ni får ett finare inlägg någon dag framöver, kanske redan ikväll


RSS 2.0