familjemys

Lilla familjen sitter och spelar sällskapsspel och har det trevligt!

Söta dom är va?

Här skulle det vara en bild men den ville inte ladda...


det där kommer kännas imorgon

Puuh! Fan vad jobbigt det var på Må Bra kursen idag. Eftersom jag hade både dans+styrka i onsdags och var ute och sprang/gick igår så mår inte mina ben så jävla bra idag. Kanske därför det var så himla jobbigt med alla benböj och utfall idag.

Aja, är på väg hem nu så jag kan vila innan jag måste börja packa inför hemresan ikväll. Ska bli skönt att få komma hem på Turingen nu känner jag. Men vi hörs lite senare när jag är hemma, puss!


jag vet att ni vill smaka!

Maten på skolan idag. Formen påminner om något men jag kan inte lista ut vad? Erkänn att ni vill smaka lite på denna goda cevepcic! Fråga mig inte hur man uttalar det där...


vet ni att det är fest hos Mange?

Men godmorgon!

Engelska B på schemat, hunger i magen och Fest hos Mange på hjärnan. Bådar gott, eller hur? Idag blir det hemfärd med bussen fem över fem. Ingen bil idag men förhoppningsvis kan jag åka bil tillbaka till stan på söndag. Låter fint.

Så, vad ska ni mina fina vänner göra i helgen? Ingen cool fest ni känmer att ni vill bjuda in mig till?


förlåt mig mitt misstag om jag någongång sårat dig

Blir många inlägg från mobilen på sistonde känner jag men känns mycket enklare när jag nu knappt varit hemma idag.

Har nyss lagt mig i sängen och nu känns min kropp som en jävla deg. Känner på mig att träningsvärken kommer nalkas imorgon men det bevisar ju bara att jag gjort någonting rätt, eller hur?

Engelska B och Må Bra kurs imorgon. En helt okej dag. Om vi bortser från det faktum att min Engelska B lärare inte kan engelska så är det väl helt okej, antar jag...


Skräckfilm

Det blev en rejäl sväng för mig och syrran idag! Först bort till Lidhl sen upp på körfältet så nu sitter jag hemma hos min fina vän Emil för att kolla på film och dricka te. Paranormal Activity börjar nu så, tjing!


på språng

Har nyss kommit hem från solariet efter 30 min av solande för att kanske få någon färg på min annars så skandinaviskt bleka kropp.

Bloggar från mobilen eftersom jag ska iväg igen för en springtur. Lär väl bli mer gåing än springning men vi kan väl försöka iallafall?

Ni får väl en liten gullig bild på mig som jag fann på iPhonen.


kan man älska någon som en gång älskat någon annan?

Sitter på skolan just nu och har samhälle. Inte så kul men jag överlever...

Älskade Turingen <3


en miljon nollor

Hejsan!

Kom hem från dansen för ungefär en timma sen och har läst bloggar/kollat mailen fram till nu. Efter skolan somnade jag på soffan och vaknade igen vid klockan sex och då var det till att göra sig klar för dansen. Underbara dans! Synd att det bara är en timme i veckan...

Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag slutligen ska sova. SKÖNT.


fika

Jag och Sander sitter på Törners och fikar just nu. Kladdkaka och Snapple. Lyx i vardagen sådär.


och nu är jag en hund själv

Hejsan folket!

Sorry för dålig uppdatering. Jag tror nog ni överlevt ändå.

Bloggar från blogg.se appen nu så jag har ingen aning om hur det här kommer se ut. Får kolla via datorn senare om det är någon mening att fortsätta blogga med mobilen. Då skulle ju ni få fler inlägg att läsa! Troligtvis iallafall...


men tja!

Men hej!

Hela dagen har spenderats i Alby med städning, god mat och trevligt sällskap. Sitter hemma på Turingen nu och mår allmänt gött. Syster med pojkvän är här och det gör ju inte någonting sämre precis!

Har sovit väldigt dåligt i natt eftersom vissa personer tycker det är skitkul att ringa mig när dom är full. Jag tror det är minst fyra olika personer som ringt. Ibland svarade jag gladeligen i telefonen och andra gånger klickade jag bara bort. Ja, beronde på vem det var som ringde förstås. Men jag klagar inte! Skryter bara lite över hur poppis jag är.


nä, jag kan inte dansa

Men tja! Det var verkligen inte igår! Nä, för det var ju idag...

Var på Fäbokrogen och käkade idag. Gott som fan även om jag bara tog strips och chilibearnaise. Snodde lite av alla andras mat, hehe. Pappa, Ninna och Hugo åkte nyss härifrån. Mina gullungar. Fan, vad jag sprider kärlek idag känner jag!

Nu ska jag hoppa in i duschen innan Emelie kommer hem. Tjing!

nussekakan

Hejhej!

Blev en spontantripp till Rätan igår för att idag åka vidare till Klövsjö till bästaste jävla Emelie och underbaraste faster och sötaste Leif. Mycket smicker idag känner jag.

Marknad här i Klövsjö idag så jag och Emelie gick upp en sväng för att kolla läget men det blev bara en snabbvisit innan vi drog hem igen. Emelie ska iväg och jobba vid två så jag tänkte passa på att duscha en sväng och sen vara awesome tills hon kommer hem igen.

Hon är fin hon Emelie. Min lilla nussekaka. ♥

 


när fan hände det?

Jaha, det blev ingen Emelie för mig. Sitter här hemma istället och ugglar. Aja, helt okej det med. Äh, vem lurar jag egentligen?! Jag vill ut på äventyr! Skulle ha stannat i stan istället...

Pirates Of The Caribbean på Disney Channel. Okej? När började sånt visas på barnkanaler egentligen? Konstigt.

kula tjejer

Tja.

Har precis gjort mig klar för att åka till Emelie. Hon är go hon. Vi ska käka en jävla massa och kolla på Idol som de nördar vi är. SÅ jag måste dra nu men vi hörs imorgon eller nåt.

ta mig dit, nu!

Sitter och kollar på resor till utlandet nu. Tänk er värme, strand, sol och bad. Det är det jag längtar efter just nu och har längtat efter ända sedan vår Egyptenresa blev inställd i våras. Fast denna gång bär det nog iväg till Spaninen, förhoppningsvis iallafall.

Ja just ja, är förresten hemma på Turingen nu för er som undrar. Tog en buss till Svensta idag där pappa och Ninna så snällt hämtade upp mig. Söta dom.

i'm not saying it's your fault altough you could have done more

Jaha, imorse vaknade man upp med halsont och en täppt näsa, men toppen!

Aja, gör väl det bästa av situationen istället för att klaga. Har nyss ätit nutellamackor och druckit varm choklad med syster så nu känner jag mig lite bättre. 

Nu ska jag klä på mig så jag kan gå och handla för även om man är sjuk måste man ha mat i magen. Så det så!

jag saknar dig

Efter att ha gjort lite nytta här hemma i lägenheten och tagit en dusch känner jag att det är dags att gå och knyta sig. Imorgon väntar idrott och lite samhällskunskap. Jag har någon fler lekkion också men den kan inte vara så viktig eftersom jag glömt bort vad det är. 

Men vi talas vid mer imorgon gott folk. 

Två små, små flickor i en stor, stor värld.

Jag saknar dig min fina vän. ♥



supa är kul men jag föredrar att dansa

Kom nyss hem från dansen. Fy, fan vad kul det är! Synd att det bara är en timme dock...

Sitter hemma i soffan nu med en fet godispåse och kollar på Simpson The Movie. Fast jag borde egentligen hoppa in i en välbehövd dusch. Ni vet, det är inte så att det är värsta glamouröst att varva styrka med att skaka rumpa, det är faktiskt blod, svett och tårar. Nästan iallafall.

brandövning

Sitter på skolan just nu. Tar en välbehövlig paus från arbetet och bloggar lite istället.

Hade brandövning på skolan idag. Så jävla värdelöst... Alla utom handel stod ute på gården och väntade men vi satt snällt i klasstummet och väntade på att det skulle ringa. Efter lite mer väntan och frustration från vår mentor så ringde tillslut klockan och vi fick ta plats på skolgården vi också.

Känns ju skönt om det skulle brinna på riktigt någongång. Vi skulle nog sitta där helt ovetandes medan alla andra klarar sig. Kul...

luspank

Nu är det officiellt. Jag är pank. Okej? Alltså, helt pank. Inte en spänn alls. Känns ju inte så glammigt precis men jag överlever. Under mitt år här i stan har jag lärt mig att överleva på minimum så ni ska nog se att jag tar mig ur det här också.

Ingen som vet vad som händer här i Östersund i helgen? Känner för att dra ut och bara leva livet för en sekund!

Det är jag på bilden om ni inte visste det...


min fantastiska häst

Fy fan vilket jävla väder. Pissregn...

Var och handlade en ny jacka idag också, den kommer upp här lite senare tror jag. Vi får helt enkelt vänta och se!


Om ni inte tycker den här filmen är bra så suger ni.


kul liv

Sitter på lektion men läraren är inte här så jag kollar Facebook och bloggar istället. Mycket mer underhållande.

Vad gör ni då mina kära vänner? Har ni också gått till skolan idag bara för att få reda på att ni inte behövde komma dit förrän 12.45? Det gjorde jag. Värdelöst.


hope

Nästa vecka blir det du och jag föralltid.

långbräda

Ida och jag bestämde oss för att vara sådär överdrivet coola idag och försöka oss på lite longboard

 

Ida var pepp

 

Ida i farten

 

Så måste jag göra en cool klassisk fjortispose

 

Erkänn att jag ser ball ut?

 

Sen gick det åt helvete...

 

Då sparkade vi hem igen.

 

Efteråt följde jag med Emil hem för lite té och TV. Nu, ett varv i rondellen senare sitter jag här hemma nyduschad och funderar på om det är dags att börja göra allt klart inför imorgon. Jag tror nog det.

 


den tiden är nu

Det fanns en tid i mitt liv då allt var perfekt. När jag inte ville vara någon annanstans än där jag var just då. En tid med skratt, glädje, kärlek, vänskap och lycka. Den tiden är nu.

Tumblr_lmgf4jt5kh1qed5ero1_500_large

nya saker

Converse / Scorett

 

Tröja / Monki

 

Poncho / Åhléns

 

Halsduk / H&M

 

Trosor / Gina Tricot


when i held ya


Världens vackraste låt. Punkt.


kommer du ihåg mig då?

Fan, vad du är bra. Underbar på alla sätt och vis och jag är oundvikligt och hopplöst förälskad i dig. Bara dig.


ungefär som du

Startar några allt för tjejiga filmer i min ensamhet för att fördriva tiden på ett effektivt sätt.

21

En sån här spontan bild tagen i nuet för att fånga känslan av en bra dag. Helt enkelt.


7 shots

Welcome to a world of chaos, you been caught in the light 
Saw the door to the 10 house tale 7 shots in the night 


RSS 2.0