I LOVE TO DANCE

Nu, känner jag mig tillräckligt pigg för att skriva här.

Gårdagen igår var helt underart kul! Träffade massa rligt folk och dansade natten lång. Somnade ungefär halv fyra och vaknade vid halv två. Lätt värt.

Ska spela lite Wii nu innan jag ska börja göra mig ordning för att dra till Viskan. Dans där ikväll!

JÄVLA SKITPOST

Som ni kanske vet så har jag beställt kläder från H&M och det har nu kommit fram i Ånge. Hoppas på att Annies kille kan hämta ut mitt paket så att jag kan ha lite nytt på Säter ikväll. Håller tummarna!

Han ringde nyss. Han fick inte ut det jävla paketet! Hatar fittposten!



MIDSUMMER

God förmiddag!

Jag har nyss vaknat och sitter nu och kollar på TV. Idag är det som sagt midsommar och regnet vräker ner. Känns ju bra! Eller inte... Hade tänkt åka till Säter på dans men jag vet inte om jag är så sugen på det nu när vädret är såhär.

Ogilla skägget...



SO TYPICAL

Hej!

Ledsen för uppdateringen men ni vet hur det är...

Ja, imorgon är det midsommar och jag har ingen plan alls. Jag har liksom bara glömt bort det och nu har jag lite panik. Skulle åka till Sveg men då fick jag reda på att min kusin kommer upp från STockholm så jag åkte inte. På vägen hem ringer dom och säger att dom inte ska komma... Typiskt!

JAG ÄR HÖGT ÖVER STADEN

Hejsan!

Kom nyss hem från kursen så jag har varit upptagen hela dagen. Syster ska ut och grilla och jag är ledsen för jag kan inte följa med... Måste ju jobba.

Imorgon kommer äntligen älsklingen hit. Var meningen att han skulle komma idag men hade ju ingen chans att hämta honom så fick vänta en hel dag till. Aja.

CARTOONS

Är hemma på Turingen nu. Har varit hemma en stund men när jag kom hem slängde jag mig i soffan och började kolla på "Kärlek på menyn". Den är bra hittills iallafall. I reklamerna sitter jag och kollar igenom lite gamla inspelade filmer från när vi var små. Alltså barnprogram som gick då. 

ÄLSKA TECKNAT!

STRAWBERRIES

Ja, snart bär det iväg hemmåt igen efter en helg i Sundsvall. Har haft mycket kul med sol och bio även lite godsaker har det funnits tid för. 

Åker som sagt 18.16 och kommer då till Ånge vid halv ungefär. Därifrån tar jag bussen mot Sveg och hoppar av i Kölsillre där pappa ska hämta mig. Nä, nu är det dags att packa ihop. Hörs när jag kommer hem!

Bild från idag när vi åt jordgubbar i solskenet



I'M SUGAR BABY!

Sen sist vi hördes har jag varit ute i solen, ätit jordgubbar och bara tagit det lugnt. Ska ta en dusch nu innan middagen och packa ihop lite eftersom jag åker hem idag. Har ju som sagt jobb att sköta.

I brist på annat lägger jag ut den här sjukt söta videon. Eller ja, jag tycker det iallafall. Går på repeat här i huset!



I'M SO DAMN HUNGRY

God morgon! Eller ja, god morgon för mig iallafall.

Vaknade för en halvtimme sedan men orkade inte kliva upp så jag låg och drog mig en stund. Är iallafall uppe nu och ska käka frukost om en stund. Vet inte vad dagen har att erbjuda men jag ska åka hem vid 18.16 så jag har ju lite tid på mig att göra något skoj. 

En bild från mitt älskade Turingen



MY LITTLE PONY

Hejsan!

Hemma efter bion nu iallafall. Jo, det blev bio ändå. Fick med mig Linus och Elin också! Gick och såg Super 8 och den var verkligen bra! Den rekommenderas starkt!

Nu ska jag lägga mig och kolla på ett avsnitt My Little Pony. Ja, jag är officiellt beroende. Synd nog finns det inte så många sidor som erbjuder den allra första säsongen. Först hittade jag bara dom nyare men hittade en sisa nu som hade HELA My Little Pony 'n Friends. Synd att det kommer ta typ tusen år att ladda ner...



HOPING ON A MOVIE

Drog till Birsta en stund och kom hem därifrån för en stund sen. Idag blir det gomiddag betående av klyftpotatis med rostade rotfrukter och kött. ÄLSKAR ROSTADE ROTFRUKTER! Är så sjukt gott tycker jag! 

Hoppades på att gå på bio idag men jag tror brorsan tänker dissa mig för en utekväll här i Sundsvall. Om han gör det blir jag riktigt förbannad...

I LOVE FOOD

Ledsen för uppdateringen men var så trött i torsdags och igår hade jag full upp med jobb och att hinna till tåget hem till mamma.

Är nu i Sundsvall då och jag tillbringa min helg här. Väntar på att Robin ska duscha klart och då ska vi ut och äta. Hoppas det blir indiskt eller thai älskar sån mat. Eller ja, jag älskar mat överhuvudtaget!

Hittade den här bilden ur min "mat"-mapp på datorn. Ja, jag har faktiskt en sån...



KLASSTRÄFFEN

Ojj, tiden bara flög iväg! Satt och spelade Super Mario Bros. Älskar det spelet! 

Nu kollar jag på Klassträffen. Vissa är så jävla fjantig i det programmet. Helt sjukt... Blir skapligt irriterad fast det är ju rätt så kul också.

Ska återgå till det nu. Har ändå inget kul att berätta.

CUTTING EDGE

Hejsan!

Jobbet idag var helt okej. Var lite trött men det gick ändå. Sitter här hemma nu och funderar på hur jag ska göra med håret. Har beställt frisörtid om tre veckor men har inte bestämt mig hur jag ska ha och jag börjar få smått panik. Nog för att jag har gott med tid på mig men ja. man vill ju vara ute i tid!

Såhär ser mitt hår ut nu. Fast med mer utväxt...



BARA JOBB, JOBB, JOBB

Sitter på jobbet just nu. Testar bara hur det är att blogga från den här mojängen. Jens sitter och sjunger om hur han och Fredrik myser och svettas i sängen. Vette fan vad han har föf fel...

JAG ÄLSKAR DIG

Nä, huvva! Nu är klockan alldeles för mycket! Har ju jobbet att sköta imorn. Snart gjort en vecka nu. Känns skönt!

Vi hörs imorgon!



SÄLJES: EXTENSIONS

Ska sälja mitt löshår som är helt oanvänt. Det är en 70 cm bred träns och håret är 40 cm långt och är äkta REMY hår. Det följer med sex stycken clips också. Färgen är #8 och är köpt nytt från en butik som heter Feel The Hair över TRADERA. Om någon är intresserad kontakta mig här i kommentarer eller på mail: [email protected].

Klicka för att stänga fönstret



FÖDELSEDAG

GRATTIS SYSTER!

Här fikas det som tusan! Syster fyller år idag så vi har firat med tårta på morgonen och nu äter vi jordgubbar med grädde och socker. Så jävla gott! Har även lite tårta kvar så kanske tjockar mig ännu mer under denna dagen. Men det är inget fel med det!




LITE SAKER JAG BESTÄLLT NYLIGEN

Glömde ett puderrosa linne men orkar inte fixar det...


HOME FROM WORK

Hejsan!

Hemma från jobbet nu iallafall. Skönt! Idag hade vi leta mer att göra och jag blev dyngsur när jag skulle tvätta rent betongen med högtryckstvätten. Jobbigt läge...

Ska käka middag nu så vi hörs senare!



WORK, WORK, WORK

Hejsan!

Nu efter en veckas frånvaro så hoppas vi på att jag är tillbaka igen. Jobbar ju nu på dagarna så det blir ju inte så mycket uppdatering p.g.a det. 

Blev en väldigt sen uppdatering idag men jag hör väl av mig imorgon igen. Hörs hej!

Bild från förra året vi jobbade



PIRATES OF THE CARIBBEAN: ON STRANGER TIDES

Hejsan!

Kom hem från skolan för en stund sen och nu sitter jag och kollar på Hellcats på datorn. Har missat de senaste två programmen så håller på att ta igen det idag.

Bion igår var iallafall bra. Helt klart värt pengarna. Jag gillar nog nästan den här bäst av alla när jag tänker efter och jag rekommenderar alla att se den!

Nu ska jag återgå till Hellcats. Hörs!

MOVIE

Nu hoppar jag i duschen efter att ha legat ute på gräsmattan och solat medans jag läser Twilight, för fjärde gången, på engelska. 

Ikväll ska vi som sagt på bio och det blir Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides. Är riktigt sugen på att se den filmen så det ska bli roligt! Är dock lite osäker om vi kommer få några platser. Kommer anlända ganska sent till stan och då kan vi inte förboka. Problem...

AMAZING

Hejsan!

Eftersom jag var uppe och kollade på MTV Movie Awards inatt fick jag sova på dagen istället. Vaknade fär drygt en timme sen och nu ska jag göra frukost till mig och Sara.

Halv åtta ikväll åker jag och Sara till Östersund med bussen då vi ska gå på bio ikväll och senare drar vi hem till mig och sover. 

Sista veckan i skolan nu, hur känns det allihop?

MMA

Sitter uppe och bevakar MTV Movie Awards just nu. Så underbart skön Robert Pattinsson är, haha!

I HOPE

Fan vad härligt väder det är idag! Därför jag inte uppdaterar så mycket. Hoppas ni förstår.

SOME BREAKFEST HUH?

Hejsan!

Har nyss ätit en brakarfrukost betående gröt, ägg, mackor och lite annat smått och gott. Har ju inte fått sova så länge idag eftersom jag sov med Valter och Tyra. Morgonpigga barn.

Dagen kommer att spenderas med dom och göra något roligt tillsammans med pappa, Valter och Tyra. Kommer bli underbart!

MY LITTLE PONY

Hejsan!

Som det verkar har alla ätit grillat ikväll. Det har även jag gjort! Gott som fan!

Har besök av mina älskade små brorsbarn ikväll och dom ska sova här. Älskar att ha dom här! Sitter och kollar på räddningspatrullen just nu. Älskar nostalgiprogram.

På tal om det så håller jag faktiskt på att ladda ner My Little Pony säsong 1 just nu. Haha, nostalgi!


HI YOU GUYS

Jag är ledsen för uppdateringen men min datorsladd har tydligen bestämt sig för att vara trasig så jag har inte kunnat sitta vid en dator på evigheter! (Eeller ja, tre dagar...)

Är hemma nu efter en tur till Sveg och det var underbart kul. God mat och goda vänner. 

Har tyvärr inte tid att sitta här då vi har "släktträff" här och det är dags för efterrätt!

CHEESECAKE FOR TONIGHT

Hejsan!

Har inte haft någon dator på två dagar men nu är jag tillbaka! Imorgon åker jag till älskling och på fredag ska vi fira hans mamma som har fyllt år. Kommer bli skitkul!

Den här dagen har jag inte gjort mycket. Solat lite och bara tagit det lugnt. Ska nog baka cheesecake till mig och pappa senar ikväll. Så jävla gott!

RSS 2.0