SHOWERS ARE SO NICE

Fan vad härligt det är med varma långa duschar egentligen. Har nyss avslutat just en sån dusch och ska nu fixa allt det sista inför imorgon. Imorgon ska jag iallafall upp tidigt och därför ska jag be pappa att väcka mig imorgon. Han är ju ledig imorgon så då kan han gott och väl väcka mig. 

Har inte tid att sitta här längre så nu säger jag godnatt!

CLOTHES ISN'T SO BAD AFTER ALL

Jag tror jag vet vad jag ska ha på mig på valborg. Har utformat ett snyggt linne här på kvällskvisten och vi får väl se om det blir något snyggt utav det hela. Men kan iallafall säga att det börjar bra!

Åker klockan två imorgon mot Sveg för andra gången det här lovet. Känner att jag vill spendera valborg där för jag kommer säkert ha mycket roligare. Dessutom försöker jag få så mycket tid med pojkvännen som möjligt!

CLOTHES IS JUST A PAIN IN THE ASS

Blir ju bara tråkiga inlägg nu när jag inte gör någonting om dagarna... 

Har lite smått panik då jag åker till Sveg imorgon men har ingen aning om vad jag ska ha på mig på valborg. Egentligen är det väl ingen big deal med valborg men eftersom det ska till med fest så vill man ju vara lite extra fin.

Ge mig tips! Ska ni göra något speciellt? Vad ska ni ha på er?

DINNER

Blev ingen promenad idag. Latade mig lite framför TV:n innan jag gick på affären för att inhandla ingredienser till maten och bullbak. Ja, ni hörde rätt! Jag och Annie ska nämligen prova på det här med att baka kanelbullar.

Nu är maten klar så nu blir det middag!

SUMMER! OR?

Vad är det för fel?! Blir alltid så här när jag sover hemma i min egen säng. Sover alldeles för länge och blir förbannad på grund av det...

Aja, har klivit upp nu iallafall och tänkte ut och ta en sväng med hunden. Inte så fint väder idag så jag får nog klä mig lite varmare idag. När man tror att sommaren är på väg...

ZERO

Har NOLL inspiration just nu...

INSPIRATION



Bilder: http://mileycyruz.blogg.se

 


FOODTIME

Fan vad skönt att vara ute i detta väder! Inte för varmt och inte för kallt. Tog med mig hunden och gick ut i en timma. Jättehärligt!

Tänkte nu börja med maten nu men har ingen aning om vad jag ska laga. Någon som har något bra tips?

RUNNING

Ja, nio skulle jag upp... Jag måste ha varit jävligt trött då jag sov till halv två och har inget minne av att någon väckarklocka ringt. Helt sjukt. Jag hoppas verkligen att det var bara idag för att sova ut riktigt. 

Tänkte försöka mig på att gå ut och springa/jogga idag. Märkte verkligen hur dålig kondition jag har när vi spelade brännboll i helgen. Fast det lär väl inte hålla så länge att jag kommer märka någon skillnad. Äh, kan väl försöka iallafall!

COMPETITION


DAD AND I

Nu drar jag och pappa ut på en promenad med hunden innan DH börjar. Puss!

INSPIRATION



Alla bilder är tagna från Kenzas blogg.


CHICKENWOK

Gud vad jag har varit lat idag. Var ju uppe ganska sent i natt och sen upp tidigt imorse därför var jag tvungen att sova lite i soffan. Tyvärr blir man ju bara slöare av det men jag antar att det får gå ändå.

Pappa kom hem för ett tag sedan och lagade mat. Kycklingwok satt gött i magen!

HOME AGAIN

God morgon!

Klev upp vid sju imorse för att bege mig hem och jag kom hit för ungefär en halvtimma sen. Tråkigt att lämna Jonnie och han skulle LAN:a så han kunde inte föja med mig så nu fick det bli såhär...

Funderar på att gå ut och gå nu när det är så fint väder.

HELLCATS, GOTTA LOVE IT

Är så glad att Hellcats är gratis på Kanal5.se för annars hade jag blivit förbannad. Dessvärre kostar varje program av Desperate Housewives pengar och då jag har missat ganska många program så blir det ju mycket pengar. Surt när dom gör så...

Har världens värsta huvudvärk just nu och jag förstår inte alls varför. Brukar få det när jag sitter vid datorn eller TV:n utan glasögon men idag har jag ju varit ute hela tiden så det är lite konstigt.



BASEBALL, SORT OF...

Hejhej!

Jag hoppas ni har överseende med att jag inte uppdaterat något nu när det är så fint väder? Jag menar, vem vill slösa bort en hel dag med skoj och kul för att vara hemma och blogga? Inte jag iallafall!

Dagen har jag spenderas med vänner ute i solen där vi spelade brännboll. Var så jävla kul förutom det faktum att vi förlorade. Men jag klagar inte!

SUNDAY

Hejsan!

Vaknade ungefär för två timmar sen och åt lunch och efter det tog jag en dusch. Nu ligger jag framför Desperate Housewives och tar det lugnt. Synd att det sänds så tidigt bara för det är ju så mysigt väder ute!

LATE

Hemma nu igen efter en sväng på Sveg. Har inte så mycket att skriva just nu men jag önskar iallafall alla en gld pås även om det är sent påtänkt.

EASTER

Hejsan!

Är hemma hos Jonnie nu och jag är ledsen för den dåliga updateringen. Har bara vara så upptagen med födelsedagsfirande/påskfirande. Här är det full fart med barn i hela huset. Inte mig emot! Har hoppat studsmatta för första gången i år också. Helt underbart. Sommaren är verkligen på väg!

Nu ska vi dra ut på Sveg innan vi sedan vänder tillbaka hit för lite badtunna!

SVEG

Nu ska vi snart dra vidare mot Rätan för att hälsa på Valter och Tyra en sväng innan jag drar vidare mot Sveg för en helg med älskling.

Jag tar datorn med mig så vi hörs senare!

PANCAKES

God morgon!

Klev upp för en liten stund sen och nu står pappa i köket och gör frukost åt mig. Jag hittade pannkakor i kylen och vad kan vara bättre än pannkaksstuvning till frukost?

MOVIENIGHT

Hejsan!

Är hemma nu iallafall. Har hunnit med att både äta, måla naglarna och pratat lite med syrran och hennes kille. Pappa och jag ska nu mysa ner oss i soffan och kanske starta en bra film.

Känns som en bra idé såhär på kvällskvisten.

MISSING MY BOY

Sitter fortfarande i lägenheten och väntar på att vi ska börja röra oss hemåt. Har städat undan lite här och tänkte föra över lite ny musik till MP3:n. Kan behövas när jag ska börja röra mig mot Sveg imorgon. Har saknat pojken min sjukt mycket! Har u ändå varit ifrån honom i tre veckor.

Helt sjukt...


Gammal bild, jag vet...





EASTER HOLIDAY

Är hemma i lägenheten nu. Hade bara två lektioner på skolan idag och efter det så gick jag på stan en stund med Caroline. Hade matteprov idag som jag tror gick riktigt bra faktiskt. Svarade på alla frågor ocg de flesta var ganska enkla.

Pappa är på väg in till stan och då ska jag åka med honom hem. Skönt att åka bil när man har så mycket packning.

GOING TO BED

Nej, nu tar jag och Rebecka och hoppar i säng. Är ju faktikst en skoldag imorn också. Godnatt!

FEEL SO GOOD

Hejsan!

Hemma nu efter en mysig promenad med Rebecka. Hon sover kvar här hos mig i natt så vi ska bara ta det lugnt och mysa nu.

Ska ta en snabb dusch nu innan jag ska börja packa lite snabbt inför imorgon. Puss!

NICE PIC, OR NOT...


Går ut och tar en promenad med Rebecka nu i det fina vädret. Hej!

BIG BOY

Har nyss ätit middag och ska snart börja packa inför imorgon. Slutar skolan vid halv ett och då bär det av till Turingen. Skönt att komma hem och veta att man har ett helt lov framför sig.

På fredag åker jag sedan vidare till Sveg för att fira älsklingen som fyller hela sjutton år. Stor pojke han...

GABRIEL

Gud vad jag somnade tidigt igår. Somnade på soffan och sen fick Sophie tjata på mig tills jag klev upp och la mig i sängen.

Idag efter skolan ska jag gå ner på gabriel och hämta ut ett par nya jeans då mina Levi's Demi Curve gick sönder för ett tag sen. Jag tyckte det var väldigt konstigt då jag bara haft dem ett tag så jag gick ner dit och reklamerade dom. Sedan ska jag leta efter en present till pojkvännen och kanske handla lite godis.

Gud vad livet leker just nu!

RAY-BAN AVIATORS


EGYPT

God morgon!

Sitter på Turismen och har fått ett specielarbete om en speciell resort. Jag och Sandra valde Hurghada, Egypten så jag tror det kommer gå finfint!

Fick rast nu så vi hörs senare!

BEACH BRAID

Gud vad jag önskar mig långt strandhår helst i en slarvig fläta i solens glada sken. Ungefär lite såhär.

Bild: http://mileycyruz.blogg.se

INSPIRATION

 

Update: Bilderna har jag lånat från http://mileycyruz.blogg.se


JUST IN CASE

Hejsan!

Efter skolan idag följde Rebecka med mig hem. Vi gick först och handlade lite middag sen gick vi hem till mig. Gnocchi med basilicosås fick det bli till middag och efter det stack vi och solade. Nu sitter jag här brun och fin och tittar på Ugly Betty.

Syrran kommer hem sent ikväll så jag är helt själv. Ifall någon vill hälsa på alltså.

UNICORNS I LOVE THEM, UNICORNS I LOVE THEM

Åh, jobbar med en hemsida på Näthandeln men det går INTE bra. Blir bara fel och fel och jag får börja om från början.

Imorgon kommer pappa hit och då hoppas jag på att det blir nya jeans och kanske lite annat roligt. Han kommer hit för att gå på utvecklingssamtal med mig och efter det blir det förhoppninsvis middag på stan och lite shopping.


IN MY OLD BLUE JEANS

Hejsan!

Fick kliva upp en timme senare idag i och med att jag åkte bil från Turingen till stan idag. Skönt!

Har nu datorkunskap och tycker att det är ohyggligt tråkigt då vi bara gör samma saker hela tiden. Skriver bara brev och gör man fel får man rätta och göra om och så håller det på...

A TRIP TO THE CAPITAL

Hejhej!

Ledsen för den dåliga uppdateringen men jag har inte hunnit med datorn eller bloggen på hela helgen. Har inte haft en lugn stund förutom i bilen eller när jag sovit. Och eftersom mitt batteri i datorn inte laddar har jag inte kunnat sitta vid datorn i bilen.

Har iallafall haft en jättebra helg med mycket skoj. Är rätt så slut nu och vill bara ta det lugnt men vi hörs sen!

STOCKHOLM

God morgon!

Jag är vaken och siter just nu och käkar frukost innan syster och Mattias kommer och hämtar mig. Jag ska som sagt till Stockholm. Har längtat som tusan!

Ville bara slänga in ett snabbt hej då. Pussar!

GULASCH

Har nyss käkat lite kvällsfika och nu ska jag göra mig klar för sängen och sen lägga mig framför Ugly Betty. Ska upp ganska tidigt imorgon men jag antar att vi hinner höras innan dess. Godnatt och sov gott!


YOU'RE BEAUTIFUL

Kom nyss hem från fotbollen och kan konstatera att IFK spöade Frösön med 1-0. Kan även konstatera att det bli jävligt kallt ute efter det att solen gått ner.

Väntar just nu på att Sophie ska komma hem. Hon kommer om drygt en kvart så jag behöver inte vänta så länge.

Då blir det Ugly Betty!

GOODBYE

Drar och kollar på fotboll nu!

ANYONE?

Jag skulle vilja skriva ett inlägg om hur skönt det var att gå ut och gå men om jag ska vara ärlig har jag inte tagit mig ut än och klockan är kvart över sex. Blir faktiskt besviken på mig själv när jag gör såhär men jag känner inte för att gå ut när jag inte har någon att gå med. Dålig ursäkt jag vet, men det är så det känns.

När jag ändå sitter här, någon som har något bra förslag på vad jag kan köpa åt pojkvännen på födelsedagen?



TAKE A WALK

Hejsan!

Hann inte blogga imorse då jag vaknade tio i åtta (måste gå frn lägenheten prick). Ingen höjdare men jag klarade mig till skolan utan någon större försening.

Det är jättefint väder här idag så jag tänkte gå ut och ta mig en promenad. Helt själv olyckligtvis men Sophie är inte hemma.

Nej, nu ska jag inte sitta och slöa!

A GOOD NIGHT SLEEP

Fan vad skönt det är att bada egentligen. Gött!

Ska börja göra mig klar för sängen snart så jag kommer upp imorgon. Fast både jag och Sophie kommer nog ha svårt att somna då vi somnade en stund här i soffan under Ulgy Betty. Tur det är DVD så det går att spola tillbaka.

Vi får höras imorgon för nu är jag trött. Godnatt och sov gott!

BATH

Det blev så att Sophie och Ida åt på O'learys så jag slapp bestämma mig. Kändes faktiskt rätt skönt på något vis.

Sitter fortfarande och kollar på Ugly Betty. Startar man ett avsnitt så är man fast sen. Jag kan inte slita mig från TV:n och vill bara se mer och er och mer.

Nu tänkte jag lägga mig i badet och göra såna där typiska tjejgrejer. Måste ju vara fit for fight tills i helgen då jag ska till Stockholm.


Vårt fina badkar...


WHAT SHOULD I DO?

Kom nyss hem efter en tur till Lillänge för att inhandla diverse nödvändigheter. Körde runt en stund med Sophie innan vi landade här hemma i soffan framför Ugly Betty.

Funderar på att följa med syrran och hennes kompis på Eastern idag men jag vet inte. Käns som att jag tränger mig på om jag förljer med men seamtidigt älskar jag maten där och är verkligen sugen på asiatisk mat nu.

Vilket dilema...

HOME

Hejsan!

Turneringen gick bara bra förutom det faktum att vi förlorade... Men jag hade roligt och det var huvudsaken!

Är hemma nu eftersom båda mina lektioner blev inställda. Så nu är jag hemma och tar det lugnt. Känns skönt att ha slutat så här tidigt när jag egentligen skulle ha slutat 16.40.

TOURNAMENT

Snart är det dags för lunch och efter det är det turnering. Fan vad nervös jag blev helt plötsligt. Kommer säkert göra bort mig och vurpa eller nåt. Skulle vara min vanliga tur...

Ska dra!

SUNSHINE

God morgon!

Sitter i vardagsrummt med en god frukost brevid mig och måste snart börja göra mig klar för att gå till skolan. Börjar 09.55 så jag har ju lite tid på mig.

Idag är det trippelbollturniring på skolan och jag ska såklart medverka. Eller ja, jag bestämde mig igår så så självklart är det nog inte. Kan bli kul. Vi ska möta lag från andra skolor och även från Wargen.

Hoppas ni får en härlig dag så hörs vi senare!

VANILLA SOURED MILK, MÜSLI AND BANANAS

Sitter helt ensam och äter kvällsfika. Sophie har inte kommit hem än och jag antar att det blir till att somna själv i natt. Någonting jag verkligen hatar...


THINGS I BOUGHT RECENTLY

Sportbh / SOC / 199 kr


Bikini / BIKBOK / 79 kr delen


Reebook Easytones / 999 kr


TWITTER

Hejsan!

Som ni säkert kommer märka så har det skett lite ändringar på bloggen idag. Ni kan nu se mina senaste Twitter-uppdateringar och på ett enkelt sätt börja följa mig på Twitter så, gör det gott folk!

Blev inget MAXI eller COOP idag för Sophie skulle på vinprovning när jag kom hem från skolan så jag sitter och väntar på henne nu så att vi kan fika tillsammans. Hoppas hon kommer hem snart!

@ SCHOOL

Sitter på skolan nu och har datorkunskap. Är så glad för vi ska få sluta tidigare idag. Behövs verkligen med min huvudvärk...

Efter skolan hoppas jag att Sophie tar med mig på äventyr och kör mig till ICA eller COOP så jag kan handla. Har ju ingen frukost hemma och så måste jag köpa frukt som jag kan ta med mig på skolan.

Nu ska jag börja jobba men vi hörs senare!

AND I'M OFF

Har nyss blivit klar med allt innan skolan och ska snart gå. Drog bara på mig en vanlig t-shirt, jeans och satte upp håret i en knut.

Hoppas det är värt att gå på skolan nu då när jag envisats med att göra mig klar trots att huvudet värker så mycket att jag tror det kommer att sprängas snart. Menmen, slipper ju frånvarå och sånt så det blir nog bra!


HEADACHE IS NOT FUN

God morgon!

Vaknade imorse vid halv sju och kände mig inte alls pigg. Jag hade huvudvärk och kallsvettades som tusan. Jag kunde inte göra annat än att somna om för någon skola var det inte att tänka på. När jag sedan vaknade för en kvart sen ungefär så mår jag prima. Fortfarande lite ont i huvudet men jag får kasta i mig en Alvedon.

Tänkte gå på skolan ändå idag dom lektioner som är kvar för jag vill inte hamna efter. Dessutom har jag fixat så att jag ska hämta min dator utanför Wargen men det går ju inte om jag inte är där, eller hur?


HOW I MET YOUR MOTHER

Ni får nog se mina inköp imorgon när jag kommer hem från skolan. Blev så dåliga bilder eftersom jag var tvungen att använda blixt.

Är ganska trött nu och ska nog krypa ner i sängen alldeles strax. Kanske lägger mig framför ett avsnitt "How I Met Your Mother". Låter bra det!


SHOPPING

Det märks verkligen hur ostädat det är här när jag har hållt på i en timme och har inte blivit klar än. Visst, det har väl blivit några pauser under tiden men jag kan säga att det verkligen är nödvändigt...

Just det, köpte lite grejer på stan idag som ni kanske har lust att se. Inget speciellt utan bara en bikini och en sportbh men någon ska väl visa upp sånt också?

BIG CITY

Är så ledsen för uppdateringen men har inta suttit vid datorn på hela helgen. Konstigt men sant faktiskt...

I fredags efter PC's föreställning tog jag tåget till mamma där kvällen spenderades med "Himlen är oskyldigt blå" och diverse godsaker. Dagen efter blev det supermix på EGO och efter det solade vi. Åkte sedan hem på Turingen för att umgås och planera inför Stockholms resan som ska ske till helgen. Ja, det är sant. Jag ska till stora staden för första gången det här året. Känns amazing!

Nu ska jag försöka få lite ordning i lägenheten och efter det får vi se vad som händer.

MAYBE I WASN'T GOOD AT IT TO START WITH

Ja, nu är det dags för mig att gå och lägga mig. Tror jag ska ringa älsklingen och prata ett tag innan jag ska sova.

Ledsen för den lame uppdateringen på sistonde men jag börjar bli dålig på det här. Eller, jag kanske inte var bra från början heller? Aja, godnatt!

STAY IN TOUCH

Efter ett skönt bad sitter jag nu framför "Min stora kärlek" med en ansiktsmask. Skönt!

Vill inte missa mer av filmen nu men jag hör av mig senare!


SHALLOW HAL

Förlåt för den dåliga uppdateringen igår men jag var som sagt väldigt trött och hade ingen lust att blogga alls.

Nu tänkte jag faktiskt lägga mig i badet och bara ta det lugnt ett tag innan filmen "Min stora kärlek", eller "Shallow Hal" som den egentligen heter, börjar klockan 21.00. Ni vet den med Jack Black och Gwyneth Paltrow? Även om jag sett den så många gånger förr kan jag inte motstå att se den igen!



DESPERATE

Hejsan! Har varit en lång dag i skolan idag så just nu är jag helt slutkörd och skulle helst gå och lägga mig nu om jag kunde.

Idag är jag även sur för att det är Desperate Housewives. Har ju som sagt inte femman så det brukar bli repriserna på söndagarna.

Men vem orkar vänta så länge egentligen?

WAYS I FALL ASLEEP

Nu går jag och knyter mig.


BOOKS ARE MAGIC

Hejsan! Solningen gick fint och jag fick en liten promenad på köpet. Sophie är i duschen och jag väntar egentligen bara på att hon ska bli klar så jag får borsta tänderna och tvätta ansiktet innan jag äntligen får gå och lägga mig. Är sjukt trött och det är inte så konstigt. Jag la mig ganska sent igår så imorse när jag skulle upp fick pappa säga åt mig minst fem gånger.

Förresten, någon som kan tipsa om någon bra bok?


AND SO ON...

Hej! Tänkte bara svänga in lite snabbt innan jag drar ner och solar. Middagen idag var fanastisk! Blir rester imorn kan jag lova. Som sagt var det baconsallad och till det blev det en skiva bröd och tzatzikidressing. Hur gott som helst!

Nu drar jag men kommer tillbaka snart!

gonna get tanned

Hejhej! Har nyss gått in efter att ha suttit och solat lite ute på balkongen. Så skönt väder ute och jag kunde sitta i bara linnet i god ro och läsa en bok med musik i bakgrunden. Så jävla skönt!

Snart kommer Sophie hem och då ska vi laga baconsallad till middag. Kanske inte låter så himla gott men det är det. Det lovar jag er! Hade även tänkt att jag skulle dra med mig sophie och sola en liten stund. Vill ju inte vara likblek i sommar inte!

Åh, tänk er det här! Så jävla sur över att vår resa till Egypten ställdes in...


back

Ledsen för så dålig uppdatering men har ju varit med älskade pojkvän i helgen och jag hade ingen dator med mig. Men ingen skada skedd. Jag fick spendera tid med honom och det är väl det som betyder nåt ändå?

Sitter på skolan nu så har tyvärr inte mer tid till att skriva här men vi hörs senare!

RSS 2.0