Day twenty

Den här månaden.

Ja, vad kan man säga? Den här månaden har bara varit fylld med presenter och julhysteri tycker ja. Månaden har varit underbar. Jag menar, vem gillar inte julmat, Kalle Anka och julklappar?

sweet

Hello!

Kollar just nu när pappa spelar Wii Fit Plus. Han ser jättegullig ut.

Nu är det min tur igen. Hörs!

wii fit plus

Nu har jag bara dammsugningen kvar i rummet. Den jobbigaste biten alltså... Har så mycket grejer på golvet så måste man lyfta på allt för att kunna dammsuga under. Huvva...

När jag är klar ska jag äntligen prova på vårat nya spel Wii Fit Plus. Har spelat det hos en kompis förut men det var bara litegrann. Och eftersom jag varit sjuk sen julafton har jag inte kunnat spela det. Ville som sagt inte riskera att överanstränga mig. 

Nu ska jag dammsuga, käka lite och senare blir det spel!

cleaning

Hello!

Vaknade för cirka en timma sen men hade ingen lust att kliva upp så jag drog mig en halvtimme innan jag slutligen klev upp ur sängen.

Idag har jag bestämt att det minsann ska städas på mitt rum. Ska byta sängkläder, plocka in alla kläder i garderoben, tvätta lite kläder, dammsuga och så vidare. 



christmas gifts

Här kommer, som jag lovat, bilder på alla julklappar. Enjoy!


Temugg och teset


Två filmer, I love you, Beth Cooper och Eclipse


Wii Fit Plus


Chai Tea


Duschcremé och body lotion


Pengar och presentkort

Twiligth armand


Levi's Curve ID Demi Curve

Ja, that's it! Underbara presenter!

Birthday gifts

Jag vet att jag lovade er ett födelsedagspresents inlägg men det har bara inte blivit av än. Men iallafall, här kommer det!


Pengar och Håkan biljett.


Hemgjorda tjocksockar


Doftljus


En söt liten apa


Jet Set klocka


Håliga tights

Canada Snow strumpor

Det var allt jag fick i födelsedagspresent. Oerhört glad över alla presenter!

Desperate Housewives

Hejhej!

Även denna dag kommer att spenderas inomhus. Känner mig fortfarande sjuk och tänker inte riskera att Jonnie inte kan komma hit. 

Igår påbörjade jag mitt Desperate Housewives marathon. Förra året fick jag första säsongen i julklapp av min faster men har inte tagit mig tid att kolla på den än. Jag är nu på skiva tre och det är fyra avsnitt på varje. Kommer vara upptagen hela dagen hoppas jag.

Ska starta igång filmen nu och äta frukost. Puss! 



gifts?

Hejhej!

Kommer inte bli ett intressant inlägg så ni kan lika gärna sluta läsa nu.

Kollar just nu på Annie när hon spelar Wii Fit Plus. Jag däremot har inte vågat spela för jag ska banne mig bli frisk först. Vill ju vara frisk till nyår och när Jonnie kommer hit nästa vecka. 

Förresten, är det någon som skulle tycka att det vore intressant med ett inlägg om vad jag fick i julklapp? Inte för att skryta eller så men jag tycker det är kul att se vad andra fick i julklapp och det kanske finns fler därute som tycker det är kul. Vet iallafall en, Patricia. Haha, läste det på hennes blogg.

Men säg vad ni tycker så får vi se hur det blir!

sick

Hejsan!

Ja, nu är julen över. Nästan iallafall. Har fått många bra julklappar och ätit god julmat.

Som ni säkert har märkt så har ju inte uppdateringen varit den bästa här på bloggen över jul. Har bara inte haft tid eller ork att göra något åt det. Ska väl försöka få igång bloggandet igen nu. 

Idag kommer jag spendera dagen inomhus och försöka bli frisk. Älsklingen kommer nästa vecka så jag vill mycket ogärna vara sjuk då. Nu ska jag göra mig lite chai the som jag fick av mamma i julklapp. Puss!

answer

Svar till Anonym.

Kjolen är köpt på Cubus för 149 kr. :).

Day nineteen

Detta ångrar jag.

Ja ni, det finns mycket man ångrar här i livet. Men något jag ångrar mig över just nu är att när jag åkte till älskling i fredags att jag inte tog sena bussen hem i lördags. Har enorm ångest för det, konstigt nog...

did you know?

Vet ni en sak? Jag trivs inte med mig själv.

Angry Birds

Nu har jag suttit i över tre timmar och inte gjort något annat än skrivit. Har gjort klar min svenska uppgift tills imorgon och det var verkligen inte ett lätt jobb.

Väntar på att Sophie ska komma hem så att jag har någon att tjöta med. Sen att den främsta anledningen till att jag vill att hon ska komma hem var Angry Birds kan vi ju hålla utanför det här.

Nu ska jag kolla på Kenza & Tyra show. Puss!

sick

Hejsan!

Kom nyss hem från syster. Var där och lämnade tillbaka nycklarna och hennes bankdosa. 

Var hemma efter skolan idag då jag inte kände mig helt kry imorse. Dock har jag inte hittat inspirationen till att skriva något i bloggen.

Förresten, visst har ni sett att jag bytt design? Vad tycker ni?

Day eighteen

Min favoritfödelsedag.

Ja ni. Min favoritfödelsedag måste nog vara när jag fyllde 15 förra året. Först på dagen hade vi en julshow som gick jättebra och vi fick ihop mycket pengar som gick till en kassa för att vi skulle kunna åka på klassresa till Turkiet. Efter det kom massa släktingar och kompisar hem till mig för middag och efterätt. En mycket trevlig dag med mycket skratt och glädje.

Och dagen efter var inte dåligare den för det var den dagen jag träffade Jonnie för första gången.

Day seventeen

Mitt favoritminne.

Åh gud, vad svårt! Har faktiskt ingen aning om vad jag ska skriva här. Har så många bra minnen och det skulle bli svårt att bara välja ut ett. Men jag kan iallafall skriva om ett bra minne jag har. Turkietresan med klassen.

Vi hade samlat ihop mycket pengar på tre år. Närmare bestämt 116 000 kr. För de pengarna åkte jag och min klass till Turkiet. 










Ja, just det. Jag lovade den här killen att jag skulle visa det här fotot för alla mina tjejkompisar och be dom ringa det här nummret: 070 - DESPERAT



messed up

Mitt Internet krånglar. Därför den dåliga uppdateringen.

iPhone 4

Hejhej!

Kom hem för ett tag sen och märkte till min förvåning att Sophie, min syster, har köpt sig en iPhone 4. Hon är galen hon. Bara impulsköper och har sig...

Kvällen kommer att spenderas med Desperate Housewives och Cougar Town via TV5Play. Glömde helt bort att det var igår så då missade ju jag det. Tur att man kan kolla på nätet!

Nu ska jag börja med maten!



potato

Ledsen för så dålig uppdatering igår men var så jävla trött att jag slocknade i soffan.

Idag har jag tre, ganska onödiga, lektioner. Först nu på datakunskapen så är jag klar och behöver, enligt mig, inte ens vara här. Sen på idrotten har jag bara ett snabbt teoripass för att sen avsluta dagen med en film och mysigheter på engelskan. Menmen, kan ju visa sig vara en ganska rolig dag ändå.

Efter skolan ska jag bege mig hemmåt där Sophie antagligen kommer vänta på mig för att få hjälp med maten. Potatis, köttbullar och gräddsås. Behöver jag säga mer?

body and skirt

Tänkte visa er kjolen jag köpte idag och en röd body jag köpte förra veckan. Det här är vad jag planerar att ha på jul och/eller nyår. 


Sen får ni gärna ignorera det faktum att kjolen hålls upp med hårnålar



town all day all night

Hejsan!

Idag hade jag en väldigt lång dag på skolan och efter det blev det middag med mamma och syster. Åt Kycklingspett, ris och jordnötssås. Det var så jävla gott! Och sen till efterätt blev det, förstås, friterad banan och glass.

Mamma köpte mig en kjol också. Jul/nyårs-outfiten klar! Dessutom fick jag mina försenade födelsedagspresenter också. Tänkte att när jag åker hem till helgen så ska jag visa allt jag fick i födelsedagspresent.

Nu sitter vi alla här i lägenheten och har det mysigt!

Day sixteen

Ja, som jag skrev förut i det HÄR inlägget så har alltså min dag varit fylld med tårar och ångest. Som sagt.

chocolate kake

Hejhej!

Sitter nu och äter kladdkaka. Sävan kom hit med ingredienser och började baka för fullt. När kakan var inne i ugnen var han snäll nog att diska också. Skönt att det är gjort!

Kladdkaka och glass. MUMS!



Day fifteen

Mina drömmar.

Jag har inga speciella drömmar eller framtidsplaner. Men en dröm jag har är iallafall att träffa Miley Cyrus. Bara att få sen en skymt av henne i verkliga livet skulle vara alldeles underbart!



Day fourteen

Mina vänner.

Jag har de bästa vännerna jag någonsin kunnat önska. Ni vet vilka ni är och jag älskar er!



Day thirteen

Den här veckan.

Det har ju bara gått en dag av den här veckan men än så länga kan jag bara säga att den har innehållit mycket ångest, tårar och beslutsångest. Tänker inte gå in mer på detta ämne men kan säga att det handlar om att jag vill flytta.



Day twelve

I min handväska.



01. Två tuperingskammar
02. USB - minne
03. USB - sladd till MP3:n
04. Hannah Montana parfym
05. Pennskrin
06. Atrix handcreme
07. Almanacka
08. Bok
08. MP3
09. Canon IXUS kamera
10. Hårspännen
11. Två par solglasögon och ett par vanliga glasögon.
12. Inima mössa
13. Mint tabletter
14. Tandborste
15. Nagelfil
16. Kameraladdare
17. En spelkula (fråga inte hur den har hamnat där för det har jag ingen aning om)

Och ja, jag vet att det var två åttor men seriöst, jag orkar fan inte ändra.

back

Hejsan!

Har kommit hem efter en dag på skolan. Började med en snabb lektion innan vi fick kolla på luciatåget. Efter det Var det prov, en tur på stan och handel.

Ikväll kommer Sävan hit och ska baka kladdkaka åt mig. Så jävla gott! Sen vet jag inte om vi ska se på nån film eller hur det blir.

Får se.

I will

Ni vet, jag ska ta tag i bloggen. När jag orkar liksom.

leaving

Nu ska jag och Sara lägga oss och prata tills vi somnar.

Vet inte hur det blir med uppdateringen imorgon. Ska åka till Jonnie efter skolan och kommer fram vid åtta så vi hörs antagligen då eller inte alls. Ledsen men så är fallet.

Godnatt!

HAHA

Hahaha, älska bilden!



Day eleven

Jag tänker inte skriva så mycket om mina syskon eftersom det skulle ta alldeles för lång tid då jag har sex stycken. Ni kan dock få veta vad alla heter och se bild.

Annie



Erika



Sophie



Robin



Niklas



Tobias


Jonnie Mattsson

Det här inlägget tänker jag dedikera till en underbar person. Min pojkvän.

Igår firade vi ett år tillsammans. Ett år fyllt med glädje, skratt, sorg, tårar men framförallt kärlek. Är så glad att jag funnit dig sötnos. Du gör mitt liv så mycket bättre och jag vill att vi håller ihop länge. Jag mådde så dåligt innan jag träffade dig men du hade en inverkan på mig som ingen haft tidigare. Vill bara att du ska veta att du betyder så otroligt mycket för mig.

Jag älskar dig av hela mitt hjärta, glöm inte det.


update

Hejhej!

Ledsen för så dålig uppdatering igår men ni visste ju att det skulle bli så.

Idag försov jag mig en hel timma. Jo, det är sant... Klev upp och gjorde mig klar sen rusade jag iväg för att möta Sara och sen gå vidare till skolan. Har Öppet hus idag på skolan. Är ganska chill ändå. Synd bara att dagen blev längre än vad den skulle ha varit om det inte var öppet hus...


Day ten

Något jag är stolt över.

Okej, något jag är riktigt stolt över är mitt MVG i engelska. Men, den här stoltheten är dock en förbannelse. Går det dåligt på ett prov (allt under MVG är dåligt enligt mig när det gäller MIN engelska) så blir jag sur och deprimerad jättelänge. Tänker bara på hur jag ska kunna göra det bättre nästa gång och tränar och tränar på allt det jag inte kunde på förra provet.

Det kanske är bra men ibland har jag nog för höga krav på mig själv.


sleepyhead

Nej, nu ska jag hoppa i säng tror jag. Är sjukt trött redan. 

Imorgon har jag en lång dag på skolan. Hör väl av mig lite under dagen men räkna inte med mycket uppdatering. Ska hinna på Rusta ute i Lillänge innan jag ska bege mig till Sanna så det lär ju bli ganska fullspäckat schema imorgon.

Nu ska jag göra mig klar för sängen. God natt!

Och Patricia (och alla andra), såklart ska jag knäppa kort på alla presenter. Bara det att jag har dom hemma och hade inte tid igår. Får bli senare! 

bangkok dangerous

Hejsan!

Sävan kom hit för ett tag sen och då var han gullig nog att köpa en kebabrulle åt mig. Så jävla gott!
Nu sitter vi och tittar på film här hemma hos mig. Bangkok Dangerous blev det. Jag har dock inte följt med någonting i filmen utan har mest suttit vid datorn och kollat runt.

Ikväll kommer det bli en tidig kväll då jag känner att jag sovit alldeles för lite de senaste dagarna. Sen vet jag inte hur det blir med bloggen imorgon. Tänkte sticka iväg till Lungvik och hälsa på Sanna. Spela lite Wii, fika och kolla på Desperate Housewives.

Mysigt värre!


glasses

Här får ni ett par bilder på mig i glasögon.




jump

En bild Sandra tog på mig idag. 


good day

Hejsan!

Kom nyss hem efter en runda på stan. Hämtade mina glasögon, köpte presenter och hämtade Jonnies present. Kunde inte vara mer nöjd med den! Hoppas bara att han gillar den nu.

Ska kolla klart på How I met Your Mother nu.



Day nine

Musik.

Åh, musik. Musik är allt. Utan musik skulle världen vara så mycket tråkigare. Musik betyder mycket för mig. Jag älskar alla sorts musik och har en väldigt blandad "spellista". Jag har jättelätt för att lära mig texter vilket är ganska bra då jag älskar att sjunga.

En sak med mig är att jag lyssnar på olika musikstilar beroende på hur jag känner mig. Jag har många favoritartister och band men de jag gillar mest är:

Miley Cyrus



Håkan Hellström



Robert Pattinson



Paramore



PS:
De är inte ordnade efter någon speciell ordning .DS


maybe

Hejsan!

Började för ungefär 20 minuter sen. Har datorkunskap. Btw så hatar jag programmet vi jobbar i nu. Usch!

Idag ska jag hämta mina glasögon på Specsavers sen hörde jag någonting om att Sävan skulle komma och baka kladdkaka med After Eight i. Det kanske låter gott? Får se hur det blir med det.

Nu ska jag börja jobba så jag blir klar med den här skiten nån gång. Hörs senare!


BESÖK

SARAS
SARAS
SARAS
SARAS
SARAS
SARAS
SARAS
SARAS
SARAS
SARAS
SARAS
SARAS
SARAS
SARAS
SARAS
SARAS
SARAS
SARAS


Day eight

Ett ögonblick.

Det här kommer låta riktigt lame men ett ögonblick jag aldrig glömmer är hur det känns att kyssa någon man verkligen gillar för första gången. Det är i kyssen som det märks om man gillar någon eller om det känns helt fel.

Aja, mina tankar om saken.

Day seven

Min bästa vän.

Jag har inte bara en bästa vän utan jag har tre.

Mimmie.

Mimmie träffade jag för ungefär ett och ett halvt år sen och hon står mig väldigt nära. Även om vi inte träffas så ofta så finns vi alltid där för varandra oavsett vad.



Sandra.

Sandra har jag inte känt så jättelänge men vi har hunnit komma varandra väldigt nära. Hon är alltid glad och får mig alltid på bättre humör.



Sara.

Sara, min lilla Sara. Ett energiknippe som alltid får mig på bättre humör. Hon är helt enkelt super!


Day six

Min första kyss.

Min första kyss fick jag i en snögrotta på skolan. Var inte så märkvärdigt. Tyckte egentligen att det var ganska obehagligt...

birthday

Hejhej!

Ja, som ni ser har jag legat lite efter med bloggandet den här helgen. I fredags hade jag fullt upp med att åka fram och tillbaka. Först buss, sen bil till och från Rätan.

Sen på lördag så gick jag upp vid nio för att titta på julkalendern bara för att märka att jag missat det. Annie sa fel tid, menmen... Gick ju på kvällen också. Åt frukost och sen gick jag och la mig igen till klockan två. Då var det dags att städa och göra fint. Sen myste jag med pojkvännen resten av kvällen.

Idag fyller jag ju år så ni förstår nog vad dagen har gått ut på. Träffa släktingar, öppna paket, äta god mat och marängsviss. Nu när ni fått en redogörelse på min dag så tänker jag passa på att ta igen det jag missat på listan. Puss!


Gästbloggaren

Hejsan!

Är det bara jag som tycker att Nellie är dålig på att blogga?

Men jag bjuder på denna snygga bild på henne.



Harebra!

Day five

Vad är kärlek?

Gud vad svårt det kommer bli att skriva det här... Men kärlek för mig är nog att kunna lita på någon fullt ut, att man vet att dom finns där vad det än är, att kunna prata om allt. Kärlek är något vackert men kan ändå göra så ont. 

Kärlek är viktigt, glöm inte det.

Min stora kärlek här i livet



home tomorrow

Hejsan!

Dagen har spenderats på först skolan och sen har jag gått på stan och köpt julklappar. En radio åt mig själv blev det också. Eller ja, den betalade pappa.

Idag blir det till att packa för att åka hem imorgon. Åker direkt efter skolan så jag har inte tid att gå hem och hämta någonting så jag måste göra det idag. Sen kommer ju Jonnie imorgon också. Saknar honom galet mycket!

Ska börja packa nu så jag kan ta det lugtn framför en bra rulle ikväll.

The Ringer

Hejhej!

Har nyss kommit hem efter en lång promenad med Sävan. Tog en vända förbi syster först för att se efter lägenheten och sen gick vi mot OKQ8. Där inhandlade vi lite godis och nu sitter vi bänkade framför The Ringer.

Låter som en bra kväll!


Day four

Det här åt jag idag.

Till frukost åt jag mannagrynsgröt

Lunch fick bli några stekta potatisar och sås

Update: Får ju inte glömma glöggen och pepparkakorna jag åt idag på skolan

Till middag åt jag pytt i panna

Och sen har jag ätit två bitar vit choklad också

Day three

Mina föräldrar.

Ja, kan väl börja med lite fakta.

Min pappa heter Jens Nyström och är född -58. Han bor på Turingen. Han har fyra barn och är väldens goaste pappa.

Min mamma heter Karin Halvarsson och är född -59. Hon bor i Sundsvall med sin nya kille och hans två barn. Hon har fem egna barn och är underbar.

De är fantastiska föräldrar och dom finns där för mig. Alltid. Vill bara säga att jag älskar mina föräldrar oerhört mycket och jag är glad att jag har dom.

Jag mamma och pappa på min konfirmation förra året



how i met your mother

Hejhej! Kom hem för ett tag sedan och har hunnit äta middag och kollat lite på TV.

Senare idag ska jag bege mig mot min systers lägenhet för att ta in posten, vattna blommorna och kolla hennes bankkonto. Som ni vet så är ju hon och hennes kille på Bali och jag tar hand om deras lägenhet och fiskar. Sen efter det så tänkte jag bara ta det lugnt. Har inga läxor eller någonting så ska nog bara ta det lugnt framför TV:n.

Nu börjar How I Met Your Mother.

christmas calender

Hejhej!

Känns helt sjukt att jag varit vaken sen klockan sju när jag började fem i tio. Menmen, var ju mysigt att kliva upp så tidigt och sen åka buss till skolan. Gjorde jag ju hela sjuan till nian.

Imorse vaknade vi sju, klädde på oss, hämtade mannagrynsgröt och gick upp till TV:n för att kolla på julkalendern. Mysigt värre! Känns som att det kan bli en ganska bra julkalender i år. Tur det för de tre senaste har ju varit helt värdelöst...

Nu ska jag börja jobba med mitt innan lektionen slutar. Hörs sen!

RSS 2.0