ingen är så fin som du

Hemkommen från dansen nu och det var lika kul som vanligt. Show nästa vecka på söndag och jag börjar bli lite smått nervös nu. Hehe, spännande.

Ska lägga mig i sängen nu och kolla på lite OTH innan jag måste stänga ögonen för att få lite sömn så jag orkar upp imorgon lagom till julkalendern. Ja, imorgon är det faktiskt första december och början på årets julkalender! 



ska bara kolla en grej


det här är vad jag hade på mig idag


julklappsbestyr

Nä fan, nu hoppar jag i säng för sovit har jag ju inte gjort hela kvällen. Första gången denna terminen jag går hem efter skolan och slocknar i soffan. Ett under att det tog så lång tid. 

Sprang runt på stan idag och julklappshandlade. Nu har jag bara fyra stycken kvar. Men såklart är det ju dom svåraste kvar...

Vi hörs imorgon!

PS. Fil med krossade pepparkakor är fan det bästa som finns!

femte december är inställd

Om en vecka fyller jag år och jag ville bara meddela att årets födelsedag är inställd. Alla tjänar på det. Ni behöver inte köpa presenter och jag behöver inte växa upp. Win/win situation! Ja, det var bara det jag hade att säga för tillfället. Tjing!

 

En annan sak jag slipper genom att ställa in min födelsedag.



tröjjävel

Alla kommer säket läsa det här imorgon eftersom ni säkert är ute och har kul just nu. Själv har ja kollat på ungefär sju avsnitt OTH för att fördriva tiden. Var på stan/campus en sväng förut för att hälsa på Anton and the crew. Mitt gäng, ni vet. Höhö.

Vackra jävla tröja, bli min!



fre dag

Fredag. Älskade fredag. Stannar i stan ikväll och ska underhålla mig med, ja, vad? Vad fan gör man i stan en fredag? Tror jag drar på Hemköp och handlar en fet jävla godispåse som får hålla mig sällskap medan jag kollar igenom massa OTH-avsnitt och sen har jag ju alltid IDOL att se fram emot.

Köpte de första julklapparna idag också. Och fina var dom. Hoppas personerna i fråga blir nöjda och glada med sina klappar.

A

Hej!

Hörs imorn.

Hej då!

Ps. Bara Sanna som fattar rubriken.

trevlig

Nä, nu fasiken går jag och tvättar ansiktet och hoppar i säng. Skola imorgon för första dagen denna vecka, skitliv...

Morgondagen hoppas jag bjuder på Emelie, faster och en bra rulle på bio. Och efter imorgon är det fredag så jag klagar inte!

Hörs!

ännu mer kläder som gärna får flytta in hos mig

Förbannade fina saker varför ska ni vara så dyra. Kan ingen vara så hygglig att skicka dessa finingar hem till mig i ett paket? Tack på förhand!


polaroid

 

Fan, vad jag är sugen på en polaroidkamera just nu. Har kikat runt lite efter en bra men har inte hittat någon. ÄNNU! Ball jag skulle vara om jag hade en sån här. "Hej, nu tar jag en bild på dig och den kommer ut genom springan här direkt" liksom.


skor och sånt

Hittade visst en kommentar jag inte hade svarat på.
Svar: Jag har bara vanliga converse till den outfiten.

saker jag inte skulle ha något emot att ha hängande i garderoben


om jag fick välja skulle jag välja dig

Jag har kommit fram till att jag är en jojo-bloggare. Ungefär som en jojo-bantare fast med bloggen då...

Sjuk dagen till ära och det firar vi med nya One Tree Hill avsnitt bara för att jag gillar det så mycket. Hehe. Har också ätit en massa idag. Och då menar jag verkligen en MASSA saker. Frukost, middag, gosaker, kaka, mycket annat skit som inte är bra för kroppen och så vidare... Sander kom hit och färgade håret på mig också. Snäll hon.

Ni kanske får ett inlägg till ikväll, om ni har tur det vill säga.

ränner runt

Tja.

 

Jag hänger för tillfället hos Emelie. Jag hänger här ganska ofta nu för tiden. Vi har käkat romantisk middag tillsammans och nu ska vi på gymmet för att pumpa gärnet.

 

Uppdatering är låg på grund av sen hemkomst, begravning, en visit hos min fina och för att jag slutligen hamnat här borta i Klövsjö. Men ni klagar väl inte, eller hur? Jag menar, det är ju inte så att det är jätteintressant att veta vad jag har för mig.

 

 

En bild som togs senaste gången jag var här.



uppmärksamhet?

 

I know you love it!


faktum är att...

Hejsan kära vänner!

Började dagen med en dusch innan jag drog iväg på skolan för lite skoj. Kom hem en sväng innan jag drog på stan för att möta Sanna så vi kunde åka på Lillänge och kolla på skor. Fick med mig en COOP-kasse hem istället för skor. Mycket billigare men ack så tråkigt.

Bjuder på en låt eftersom jag inte riktigt har tid att blogga nu.


Så jävla bra.


det blir en bättre dag imorgon, tror jag

För godsaker piggar ju alltid upp?

Och den här låten.


tankar om saker och sådant

Hej alla glada!

Jag hoppas ni är glada för det är inte jag. Har en dålig dag idag och allt är bara skit. 

Mamma och Robin är på besök idag och det är iallafall bra. Dom är gulliga dom. Har inte mycket att skriva som ni märker men det är lite svårt att komma på vad man ska skriva vissa dagar.

Tror jag går ut på en promenad för att rensa tankarna lite. Kan behövas...

plötsligt händer det

Hejsan kåmpisar!

Igår hade jag verkligen ingen tid över för att sitta vid datorn. Gick i skolan, kom hem och städade, åkte direkt efter maten upp på PC för att kolla på konsert (som förövrigt var awesome), åkte hem och hopade i säng. Min dag i stora drag.

Vi jobbar samhälle nu och måste förklara massa ekonomi ord. Ganska drygt men jag gör inte så mycket då vi är fyra som jobbar tillsammans. Ska väl hjälpa till nu, eller inte...

hej alla barn nu är det barnprogram

Jaha, produktiv dag idag. Eller inte. Men någon dag ska ju vara en slapp-dag (bortse från det faktum att alla mina dagar är slapp-dagar).

Till veckan ska jag bl a åka till Lillänge med bästaste Sanna och kika på lite fina skor inför vinter, hälsa på skolläkaren för att prata om en eventuell laserbehandling (ja, jag skrev det där för att alla ska bli värsta chockade och undra över vad jag ska göra) (fast alltså, det är sant) (många parenteser? Jag vet, nu lägger vi av), och kanske veckan avrundas med att träffa min fina, jättefina, kompis som jag inte sett på länge.

Blir en helt okej vecka det här ändå. Förutom en liten detalj men mer om det någon annan dag.

Kör den här igen då i brist på annat.



stor potatis

Alltså, kolla hur lång den här stripsen är! Det måste ha varit en jävligt stor potatis...


fet


kalvskinnsplånbok

Det här är vad pappa kommer få i Fars-dagspresent av mig. En ny plånbok. Väldigt behövligt då han lagat sin gamla typ fem gånger. Vad gav ni er pappa idag?


grymt

Såhär snygg är man när man färgar ögonbrynen. Fo'shizzle.


hehe söt

Grattis på Fars-dag älskade pappa! ♥


ramlar

Jag har sulfater i håret och sparkdräkten på mig. Min söndag. 

Har nördat OTH hela dagen och nu är det väl dags att börja göra sig klar för att åka tillbaka till staden. Duscha, tvätta, packa. Det vanliga på söndagarna alltså. Fars dag idag också, det ska firas med gomiddag och en present från lilla jag. Hoppas han gillar den.

Nu ska jag hoppa in i duschen innan klockan blir allt för mycket. Tjo!

Passande bild. Nu när det är vinter och allt menar jag...



fresh

Mössan täcker mitt fettiga hår och sparkdräkten omsluter min äckliga lukt. Så mysig är jag idag.


present?

Drömmen. ♥

Till min käre mor och far vill jag bara förmedla att denna vill jag ha på min 17-års dag. Tack på förhand!


allt som börjar på o

Har spenderat gårdagen och halva dagen hos min käre vän Sanna. Vi har kollat på film, ätit massa onyttigheter, varit ute och gått och haft allmänt roligt. För ni vet, vi är allt som börjar på O.

Väntar på att maten ska bli klar nu för jag är sjukt hungrig och efter det blir det Så Mycket Bättre med la familia. Trevligare lördagskväll kan man ju leta efter.

Söta barn.



skjorta, klänning och inga byxor

Mycket kläder nu, jag vet. Och många obekväma ställningar men ja, här har ni mig idag iallafall.


nyköpta saker, ni vet


jag gjorde det jag gjorde men berättade ingenting

Bekväm tjej i obekväma ställningar. Så har kilade jag runt idag.


ja, det var ju en gång så här va

Jag är ledsen för uppdateringen men det har varit mycket nu. Mycket skolarbeten som ska in och många prov att plugga till. Imorgon måste jag även bestämt mig vart jag sa praoa hela nästa termin. Mycket nu som sagt.

Dagen har varit fullspäckad med skola, matshopping, dans och nu plugg innan det är dags att hoppa i pyjamasen. Så tyvärr har jag inte tid at sitta här mer. Imorgon kommer ni förhoppningsvis få något läsbart.

jag och min fina nussekaka


jag ramlade omkull och tog mig upp och sen ramlade jag omkull igen


just idag

Började dagen med lite frukost innan jag stack iväg till Haverö för att tända ljus på gravarna. Alla helgona i helgen ju.

Kollar på One Tree Hill nu och väntar på att lite folk ska komma hit på middag. Om det inte hade varit fullt i deras bil hade jag följt med dom hem för att leka lite med trevligt folk. Får åka dit imorgon istället om jag har tur.



fråga olle ni bara!

Har spenderat mycket tid i Sundsvall på senaste tiden därav uppdateringen.

Har haft en mycket trevlig vistelse därborta, väldigt trevlig. Jag gillar nog Sundsvall. Åkte bil hem idag till min lilla pappa för att spendera sista dagarna av lovet här hemma innan det bär iväg till stan igen.

Ska kika på Fråga Olle-dokumentären nu för att se vad jag missat. Kyss.



gillar du mig? jag gillar dig.

Saker jag känner för att köpa just nu.


RSS 2.0