guitar hero

Hejhej!

Sitter här hemma med pojkvännen nu. Kollar på 50 first dates, käkar nachos och dricker portello. Låter som en helt perfekt söndagkväll enlig min mening.

Efter filmen hoppas vi på lite Guitar Hero med skönsång från mig såklart. Jonnie kan ju absolut inte sjunga. Skojja älskling. ;).

Hörs senare!

food

Nu har jag både lagat mat och sminkat mig. Men pappa verkar inte vilja ha någon mat för han kom inte hem fast jag sa att det var mat för ett tag sen...

Nu kom han hem så nu ska vi käka.

scooby doo

Efter ett lång och skönt bad så sitter jag nu i soffan igen. Jag har absolut ingen aning om vart pappa är heller. Han har varit borta hela dagen. Konstig kille...

Längtar just nu efter vintern, min födelsedag, julafton, nyår, sportlov. Ja, you name it. Vintern är så mycket bättre än hösten... Varför finns ens höst och vår? Det är ändå ingen som gillar skiftande väder, slask och massa regn.
:n
Nej, nu börjar Scooby Doo 2: Monstren är lösa igen på TV. Ses!

risky business

Hej!

Tog mig en lång sovmorgon idag. Lika bra det så går tiden fortare tills pojkvännen kommer hit.

Ska spendera dagen med att bara ta det lugnt och ta en välbehövlig dusch. Eller kanske tillochmed ett bad? Efter det blir det till att göra sig lite fin för pojkvännens skull och vid åtta någongång åker pappa och jag till Rätan för att hämta honom och lillasyster.

Bjuder på en helskön film från en scen i Risky Business, Föräldrafritt på svenska, med Tom Cruise. Enjoy!



crash

Fan vad förbannad jag är nu. Min egna dator krashade nyss. Helt oprovocerat... Lånade syrrans datorn för att kolla Facebook och Bloglovin. Skickar iväg det här inlägget så att ni vet vad som står på om ni inte hör från mig på ett tag.

Måste fixa det här datorproblemet snarast! Klarar mig inte utan dator... Är lite rädd för att allt på datorn har förvunnit. Har ingen back-up heller. Hoppas det ordnar sig...


home at last

Nu har jag äntligen kommit hem. Pappa och jag tog oss friheten att äta ute idag. Haha, kanske inte på någon fin restaurang men affären på Turingen fungerade alldeles perfekt.

Ikväll blir det tydligen Dansbandskampen. Pappa är helt såld på dansband så det går inte att undkomma. Som tur är finns det webTV! Blir nog att titta på det senaste Hannah Montana Fprever programmet nu. Hörs senare!

get going

Nu ska jag packa ihop datorn och packa det sista, städa undan lite sen är det bara vänta på att Emelie och Sandra ska hämta mig med bilen. Sen bär det av till älskade Turingen, eller ja. Rättare sagt Rätan så får pappa hämta mig där. Blir perfekt det.

Sen imorgon kommer älskling. Då blir det massa nachos och mys. Har inte träffat honom på över två veckor så det är verkligen behövligt.

Nej, nu måste jag börja röra på mig här. Skriver när jag kommer fram. Hej då sötnosar!


get to know me

Saker de flesta av er inte vet

Jag är 15 år men fyller 16 år i December. Alltså -94

Jag har sex syskon. Tre bröder och tre systrar

Jag kommer från Överturingen men är just nu bosatt i Östersund p.g.a val av gymnasium

Jag har en hund som heter Zilva och en katt som heter Konrad hemma på Turingen

Jag har en pojkvän, Jonnie, som bor i Sveg. 20 mil från Östersund

Min favoriträtt är spaghetti och baconsås

Min största förebild är Miley Cyrus

Mitt favoritämne i skolan är engelska och hoppas kunna flytta till USA någon dag

Mina bästa vänner är Sara, Mimmie och Sandra

Jag älskar Disney Channel

Min mamma bor i Sundsvall. Också 20 mil härifrån

Jag har svartpeppar i min ketchup när jag äter strips på McDonalds


en konstig känsla

God eftermiddag!

Vaknade för ungefär 40 minuter sen så jag antar att det blir god mogon istället för min del. Klev upp och käkade tacos sen igår innan jag packade det sista. Ska åka hem idag och har ju lov nu så det blir till att spendera tid där hemma med familjen och pojkvännen.

Jag saknar att inte bo hemma. Jag saknar min syster. Men mest av allt saknar jag min pappa. Känns kontigt att inte träffa honom varje dag. Inte få en kram och en puss på kinden när han kommer hem från jobbet och frågar hur skolan ar gått. Det är en konstig känsla att inte ha det så varje dag längre...

Men nu ska vi inte deppa ner oss totalt. Kommer nog upp ett inlägg här snart där ni får lära känna mig bättre. Puss!

ett par jävla stjärnor

Hello!

Stack på McDonalds en sväng för att få i oss lite mat. Blev en cheese burger och en träff med KusinVitamin Emelie. Trevligt värre! Så nu slipper man åka buss hem imorgon.

Sandra är dåligt sällskap för hon bara hånglar och hånglar och det tycker jag är jättetråkigt... Men jag älskar henne ändå. För vi är ett par jävla stjärnor. Dom klarast lysande någonsin faktiskt. :').

Men nu ska jag äga ut alla i GH. Ses!


Miley Cyrus

Hej!

Bloggar från Pontus dator. Här spelas hög musik och det dansas för fullt! Hade nog för höga förhoppningar på festen och har ganska tråkigt egentligen.

Kommer nog hem sent ikväll. Beror helt på Sandra. Jag skulle kunna gå redan nu och slacka framför en film i pyjamas istället...

Jag som bestämmer musiken för tillfället så det spelas Miley Cyrus på högsta volym. Gilla!

let's party!

Hejsan!

Eftter många timmars fixande och donande så är här tre vackra tjejer, tacos på bordet och strålande humör. Toppen!

Väntar nu bara på att resten av kompaniet ska komma hit so we can get this party started!




znadra

Hej igen!

Tillbaka efter en runda på stan. Köpte lite smågrejer, åt på McDonalds, hälsade på tandläkarna på sjukhuset och mötte upp Sandra för att inhandla saker till tacos. Finfint!

Nu sitter vi i min soffa och lyssnar på det bästa från musikens värld. Hörs!

besök

Hejsan!

Vaknade tidigare än planerat av att Mimmie ringde och ville hälsa på. Visst fick hon det!

Nu ska jag följa med dom ner på stan i brist på annat att göra. See ya!

goodnight

Nej, nu hoppar jag i säng. Hörs imorgon. Godnatt!

black-painted nails

God kväll!

Sitter med målade naglar så det tar sin lilla tid att skriva. Paradise Hotel på TV:n. Gillar inte det programmet men det är det bästa som finns på TV just nu. Iallafall om man bara har fyra kanaler. SVT1, SVT2, TV4 och Kanal 6. Måste skaffa mig en boxer snart...

Fick reda på att min älskade Mimmie kommer till stan imorgon så ska försöka klämma in en lunch eller fika med henne också. Har saknat henne så den lilla sötnosen. Hon har även sin kusin med sig och det gillas det också.

Funderar på att gå och lägga mig men det känns så tråkigt. Speciellt när man är ledig och allt imorgon...

awesome

Här sitter jag med målade tånaglar och halvkikar på Vampire Diares. Har inte följt det så kan inte uttala mig om huruvida det är bra eller dåligt.

Snart ska jag fixa till löshåret inför imorgon, vill ha tripplat hår så lika bra att förbereda det idag så får jag mer tid till annat imorgon. Sandra kommer hit vid tolv någongång och då blir det till att handla ingredienser till tacosen.

Kommer bli great!

Välkommen till min nya blogg!


perfect

Det går bra här! Städar på som en galning. Måste ju var perfekt imorgon när man får finbesök!


dishes

Kom nyss hem efter att jag varit nere på busstorget för att hämta trippeltången jag skulle låna av Sanna inför imorgon. Blev kvar där tills hennes buss kom och pratade lite om allt möjligt.

Nu ska jag ta itu med disken eftersom jag inte hann med det innan jag gick. Hörs snart! :).

cleaning

Hejsan!

Kom hem lite senare än väntat idag. Bestämde mig för att gå en runda på stan innan jag gick hem.

Idag blir det till att städa och diska för hela slanten. Har bjudit hem tjejerna imorgon för tacos och lite förfest innan vi beger oss till Pontus för klassfest. Låter som ett perfekt sätt att spendera en fredag.

Men nu ska jag börja med städningen så jag hinner äta innan jag måste gå till busstorget strax före fem. Hörs senare!

bedtime

Ja, nu ska jag försöka hitta min väg till sängen. Måste upp tidigt om jag ska hinna blogga och det vill jag verkligen.

Som sagt, enkel dag imorgon. Kommer hem vid 14.20 någongång så om vi inte hörts av innan dess så hörs vi då.

Godnatt!


Alla vill se dig dala nu Håkan Hellström

Hejhej!

Sitter och lyssnar på Håkan Hellström. Min räddare i nöden. Hans nya album är ju bara helt underbart!

Har en väldigt enkel dag på skolan imorgon. Börjar klockan 8.15 och slutar klockan två. Har prov sista lektionen och jag hoppas verkligen att det går galant. Har verkligen förbättrat mig i skolan. Har haft inget annat än VG eller högre på alla prov hittills. Stolt!

Vet att jag borde sova snart men det är svårt att sova om man inte är trött...

Var ett tag sen nu...

Ja, precis som rubriken antyder så var det ett tag. Ett tag sen jag bloggade. Hade en blogg i 2 ½ år innan jag valde att ta bort den. Men jag är glad att vara tillbaka i skrivandets anda. 

Denna design är bara tillfällig. Ska få hjälp av en mer kunnig person med att fixa till detaljerna. Ser ju lite halvslarvig ut nu men det ska fixas så fort som möjligt!

Imorgon är det skola. Börjar kl 08.15 så vet inte om jag hinner skicka iväg ett inlägg. Annars bloggar jag nog från mobilen. Får se hur det blir.

Menmen, ska försöka fixa lite mer här i bloggen och sen ska jag göra en snabb läxa innan jag hoppar i säng. Hörs lite senare om jag hinner. Puss!

RSS 2.0